Kdaj mora biti moški glavni

Danes ste ženske neodvisne, vse lahko naredite same, toda kljub temu so trenutki, ko mora biti glavni vaš moški.

30. 10. 2008

Morda se vam bo zdelo moje razmišljanje otročje, nezrelo in morda tudi starokopitno, saj so časi, ko sta bili spolni vlogi natanko začrtani, preteklost, saj niso imeli nobene prave osnove in so bili nepravični do žensk. In s tem se strinjam. Vendar ne povsem. Še vedno menim, da moramo v družbi delati določene razlike med spoloma.

V ključnih trenutkih vozi moški

Vem, da ste ženske lahko enako dobre in boljše voznice od moških, to vsak dan videvam na naših cestah. Toda vožnja avtomobila vsebuje nekaj več kot le pritiskanje na plin in sklopko. Vožnja avtomobila za moške pomeni, da jim ženska zaupa svoje življenje. Danes je pač tako, da je priložnosti za hrabro reševanje izvoljenk vedno manj. Moški smo to prenesli na vožnjo avtomobila predvsem takrat, kadar je to zares pomembno. Ko se mudi na letališče ali pa ona zamuja na pomemben izpit. Takrat mora voziti moški.

To je njegova redka priložnost, da te reši. Moški tudi radi vozimo, kadar vemo, da bo težko najti parkirno mesto. Parkiranja se ženske po navadi bojite. Moški pa to nekako enačimo s penetracijo in bližje vhoda ko lahko parkiramo, tem globlje smo penetrirali. Če seveda vztrajate, da vozite tudi ve, to lahko vedno storite, ko se gresta s prijatelji zabavat in bi on rad pil.

Pokličite šefa

Še ena priložnost, ko moškemu lahko pustite, da opravi svoje delo, je, kadar je s postrežbo ali prodajo kaj narobe in je treba komu povedati, kako naj opravlja delo. Ne rečem, da ženske ne bi znale dobro nahruliti šefa, najbrž celo bolje, ker to večkrat počnete, ampak to je moško delo. Z evolucijo nam je bilo vzeto bojevanje s sulico ena na ena, zato se moramo pred svojo drago kdaj bojevati z besedami. Odlična priložnost je, kadar je treba kakšnemu šefu povedati, da si lahko račun vtakne na mesto, kamor sonce ne posije.

Plačevanje pijače

Vem, da bi moški, če bi vedno plačeval večerje, kina, kosila in izlete, najbrž bankrotiral, če seveda ni poln denarja. Zato ne pravim, da mora moški vsakič, ko sta zunaj, vse plačati. Dovolj je, če plača pijačo. On mora biti tisti, ki natakarja prosi za račun, in on je tisti, ki mu da denar. Ko gresta v kino, lahko plača enkrat eden, drugič drugi, vendar naj bo pijača pred kinom vedno njegova. To nam daje občutek, da mi vodimo zmenek, da smo vas zares peljali ven. Poleg tega je kar malo ponižujoče, če ve plačate. Kadar se mi to slučajno zgodi, kar ne vem, kam naj obrnem pogled. Drugače je seveda, če sta le prijatelja. Takrat vsa navedena pravila odpadejo.

Odstranjevanje pajkov

Zgodi se, da kdaj v vaše stanovanje zaide nedolžen pajek, ki pa je grozen na pogled in se ga bojite. V tem primeru ga nikakor ne smete odstraniti same. Za to je odgovoren moški. On je tisti, ki mora s pajkom opraviti brez oklevanja in strahu, vsaj vidnega. Najhuje za moškega je, če to ženska stori sama, ker meni, da njen tip tega ni sposoben. Mislim, da se lahko od tega trenutka poslovi od svoje erekcije, saj mu je ravnokar odrezala vso njegovo moškost.

Simon Zajc

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri