Kateri 'Ryan' bi bil pravi zate?

No, med njimi v resničnem življenju verjetno ne boš izbirala – kljub temu pa preberi, kaj o tebi pove odločitev, za katerega od njih bi se najhitreje ogrela, če bi imela to priložnost.

Kateri je pravi zate? Ryan Reynolds, Phillippe ali Gosling? (foto: Getty Images, Kevin Sweeney/Studio D., istockphoto.com, Chris Clinton, Wire Image, profimedia.si) Getty Images, Kevin Sweeney/Studio D., istockphoto.com, Chris Clinton, Wire Image, profimedia.si
3. 11. 2011

Ryan Reynolds

Všeč ti je bratsko razpoložen tipček, ki uživa v družbi okrog sebe in ima posrečen smisel za humor. Njegova najboljša lastnost je brezpogojna zanesljivost, v resnih trenutkih pa se zna tudi dobro obvladati.

Ryan Phillippe

Navdušuješ se nad skrivnostnim in inteligentnim fantom, ki je na moč privlačen, a vedno poln ugank – to je tista njegova lastnost, ki te kar zasvoji.

Pazi, da te njegov čar ne zavede in potisne na rob norosti.

Ryan Gosling

Privlači te čudovit moški s smislom za modo, pozoren in pripravljen na pogovore o čustvih. Občutljiv pa postane, če se mu zdi, da imaš ti njega bolj pod nadzorom, kot ima on tebe, ker sovraži utesnjenost.

Fotografije: Getty Images, Kevin Sweeney/Studio D., istockphoto.com, Chris Clinton, Wire Image, profimedia.si