Kakšen ljubimec je?

V svojem moškem prepoznaj določen tip ljubimca in sledi namigom, kako iz njega potegniti maksimum …

3. 6. 2009

Neodločni Janezek

Tvojemu tipčku po glavi neprestano rojijo vprašanja: Kaj si želiš? Ali je dovolj privlačen? Kaj te zadovolji? … In prav zaradi teh vprašanj v postelji deluje tako zategnjeno. Ker je neodločen, si prepričana, da je povsem neizkušen ljubimec.

Njegova težava: Manjka mu erotične samozavesti!

Njegov maksimum: Neodločni ljubimec potrebuje tvojo pomoč, zato ga pohvali in spodbudi njegovo raziskovalno žilico. Če je treba, ga usmerjaj po svojih erogenih conah in bodi prepričana, da bo znanje kar srkal vase in posledično postal odlično izurjen.

Strastni tehnik

Njegov način ljubljenja je strasten in ognjevit. V postelji te razvaja s preverjenimi prijemi in te zna zadovoljiti s posvečanjem tvojim erogenim conam – vendar to vedno opravi na hitro.

Njegova težava: Nima potrebe po raziskovanju novih prijemov, ker je prepričan, da zadevo obvlada!

Njegov maksimum: Na lep način mu moraš dati vedeti, da si ženska in da v postelji pogrešaš nežnejše prijeme, ki te bodo popeljali v erotična nebesa. Najbolje ga boš usmerjala tako, da prevzameš igro v svoje roke.

Nežna dušica

Ljubljenje z njim je vedno tako nežno in polno mehkih dotikov, božanja, čutnosti … In po določenem času se ti zdi, da v sebi ne premore niti kančka strasti in tistega živalskega poželenja.

Njegova težava: Zanj strasten seks ne obstaja, ker se mu zdi, da si ga ženske ne želijo!

Njegov maksimum: Ker mu manjka poguma za strasten napad, mu daj jasno vedeti, da po tem pravzaprav hrepeniš. Omeni, da si ga želiš enkrat doživeti v vlogi strastne zverinice … Verjamemo, da bo namig razumel. Če ne, pa ga napadi ti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri