Kako po prepirčku zakopati bojno sekiro

Seks je po prepiru najboljši. Seks že, kaj pa od nos? Če se vam zdi, da se je po prepiru čustveno ohladil, bi ga verjetno rade nazaj. Celega.

28. 10. 2004

Hladna vojna

Če boste pri sebi mlele, kako se je pravzaprav zgodilo, težave ne boste rešile. Prav je, da se o tem pogovorita skupaj. In ker je juha najbolj vroča, ko se skuha, nekaj časa počakajte. Že če bosta določila termin ‘poravnave’, se boste počutile veliko bolje.

Konflikte je dobro reševati sproti

Zapustite bojno polje. Vojna se je razplamtela v kuhinji, zato mirovnega procesa nikar ne načenjajta prav tam. Če že nočeta iz hiše, se zaprita vsaj v kopalnico. V vroči kopeli bo laže prebesnel nekaj krepkih na svoj račun. Kasneje se lahko pretvarjate, da ste njegov vojni plen in da lahko stori z vami, kar ga je volja.

Maščujte se boksarski vreči

Ko pa je jeza le prehuda in komaj čakate, da mu polomite nos in ga obesite za jajca, je jasno, da nočete kar tako odložiti svoje bojne opreme, kaj šele dvigniti bele zastavice. V tem primeru je bolje, da se odpravite v najbližjo telovadnico in odboksate nekaj rund. Ring dela čudeže.

Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri