Kako nam fantje lezejo pod hlačke!

Že smo jih predalčkale po barvi nogavic in tipu spodnjic, po njegovi najljubši hrani in najljubšem položaju, a tudi to, kako te zapeljuje, ti o njem pove več od očitnega: da si te želi.

Kako nam fantje lezejo pod hlačke! (foto: shutterstock) shutterstock
27. 3. 2013

Kako ti najraje (v dobri veri, da cilj opravičuje sredstva) leze(jo) pod hlačke?

Priplazi se ti za hrbet

To počne, kadar najmanj pričakuješ: pomivaš posodo, se sklanjaš nad računalnik, v baru s prijateljico piješ kavo . . S telesom se pritisne ob tvoj hrbet, zakoplje nos v tvoj vrat in z rokami poišče tvoje prsi. Ta fant nikoli ne počaka na zeleno luč, način, kako to počne, pa te vedno razoroži. Z njim boš doživela strastno razmerje, če ga le ne boš brzdala ali zavračala. Dokler boš vedno in povsod za stvar, bo samo tvoj.

Pridobi te z masažo

Ni le zvit, tudi izkušen je. Ve, da je življenje daj-dam ali še bolje: dam-daj in da smo ženske nore na masažo. Prav tako dobro ve, da boš v trenutku, ko ti bo pomahal z masažno kremo, ostala brez vseh cunjic. Ti uživaš ob dotiku, on pa ob pogledu na tvoje telo. Začel bo s hrbtom, od tam pa bo šel naprej. Ni polovičar, ljubi predigro in ženske nadvse rad razvaja. Z njim se boš naučila zares uživati.

Vrže te na finto

Ta osvaja z minimalnim naporom. Reče ti: “V tem puliju ti mora biti pa zelo vroče. Zakaj ga ne slečeš? ” In ga slečeš. Ali pa: “Tako sem utrujen. Zakaj se malo ne uleževa in za pol ure zaspiva? ” In te dobi v posteljo, kjer ti opraviš vse delo. Tvoj ljubimec je navajen, da se vse zgodi samo od sebe. Pove eno osnovnošolsko šalo in že kot scrkljan mačkon od sebe moli vse štiri. Če mu boš vedno ustregla, se bo sčasoma polenil do neslutenih razsežnosti.

Tako to delajo kavalirji

Vljudno te vpraša, ali imaš zvečer čas. Skrbno se pripravi na zmenek. Poskrbi za pravo vzdušje: svečke, glasba, steklenica penine. Fant je občutljiv in pozoren, a popolnoma nenadarjen za vsakršne packarije. Naučiti ga boš morala cel kup stvari: grdega govorjenja v postelji, občasnega izpuščanja predigre in podobnih ‘mačo’ zadev . . A tisto, česar je večinoma nemogoče naučiti vse druge moške, je že prinesel na svet.