Kaj pa, če mu preprosto ni do tebe!?

V novi bibliji za ženske smo poiskali poglavje, ki bo pomagala vsem tistim puncam, ki niso povsem prepričane, ali se fant, ki jim je všeč, teoretično in načelno sploh lahko zanima zanjo.

14. 3. 2013

Ker detektorja za spolno usmerjenost, ki bi pokazal roza črtico, zaenkrat še ne poznamo, nekatere druge metode pa niso najbolj primerne, bo najboljša taktika za to, da se ogneš bolečemu 'zaljubljanju v napačnega', naslednje:

  • če si nezapletena in neposredna, lahko svoje zanimanje in spolno privlačnost vržeš na tehtnico in preprosto pohodiš plin. Moški ti bo jasno pokazal, če ga zanimaš, in potem je vseeno, ali je drugače spolno usmerjen ali pa mu preprosto ni do tebe.

To metodo prekaša samo še neposredno vprašanje: 'Ali si homoseksualec?', ki lahko razjasni marsikaj, sproži pa tudi povračilno vprašanje: 'Kako pa si prišla do tega'. In potem si spet tam. Da se torej ne bi do konca osmešila, je na tem mestu vendarle bolje malce okolišati okoli vroče kaše ;)

Vir: H. Blumner, J. Thomae, Knjiga za ženske, Vse, kar mora sodobna ženska vedeti in znati

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri