Kako iskren je in glede česa?

Teme, ki jih s tabo najraje deli, bi ti morale veliko povedati o njegovih čustvih. Pomisli, kaj je tisto, o čemer s tabo najraje govori.

31. 5. 2013

Njegova družina je zanj sveta

Zdaj pa res že vse veš, in to za nekaj kolen nazaj. In niso same lepe stvari! O svoji družini ti je tako na dolgo in široko razlagal, ker bi se rad s tabo pogovoril tudi o svoji lastni ... če ne kar vajini.

Baha se s svojimi dosežki

Za tvoj okus govori malo preveč o karieri in denarju, a tega ne bi počel, če ne bi nate hotel napraviti vtisa in te prepričati, da lahko poskrbi tudi zate in za vse, kar pride.

Ne skriva svojih prejšnjih razmerij

Dokler so se ti monologi omejevali na konce zvez, napake, ki jih je storil in jih raje ne bi več ponovil, ter razloge, zakaj ni šlo, kot bi moralo, je še vse v redu. A ko se dotakne seksa ali telesnih vrlin svojih bivših, je znak, da se hitro usedi na ušesa. Tega ti ni treba vedeti, sploh pa je nesporen dokaz, da bivše (bivših) še ni prebolel.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri