Kaj skriva pod svojimi kocinami?

Cosmo razkriva, kaj utegne pomeniti določen tip kocin pod nosom (in v bližnji okolici). Tu je kosmato poročilo ...

10. 9. 2013

✦ Zalizci

Moški, ki se odloči za ta stil, se počuti, da je 100 % mačo. Zaradi zaliz­cev, ki mu v najbolj testosteronski različici ovijajo tudi spodnji del brade kot čelada specialcev, je videti kar malo grob in neus­miljen, ti pa imaš ob njem občutek, da se ti ne more zgoditi nič hudega.

✦ Brki

Nekoliko zakrijejo njegova usta, s tem pa mimiko in nasmeh, zaradi česar tvoj brkonja izpade bolj skrivnosten, kot je. Brki so perfektna kamuflaža za fanta, ki bi rad večno živel v svojem uporniškem, najstniškem obdobju. Fant na fotografiji izvzet.

✦ Kozja bradica

Ta modni dodatek se je začel nositi v petdesetih letih prejšnjega stoletja z beat generacijo. Fant, ki nosi (skrbno pristriženo!) kozjo bradico, sporoča, da je družaben in ustvarjalen. In ker bradica zahteva kar nekaj nege, lahko sklepaš, da je fant tudi ... rahlo ... narcisoiden!

✦ Prava goščava

Ta pa si je pustil rasti vse, kar ima. Pa ne zato, da bi s tem hotel karkoli dokazati: ta takšen je, srdito nastrojen proti normam potrošniške družbe, ki mu kar naprej prodaja britvice pa peno za britje pa paste za oblikovanje brk ... Ne skrbi ga, ali ti bo všeč ali ne, in se na tvojo prošnjo tudi ne bo obril.

Pripravila: Tina Torelli