Kaj o tebi ZARES povemo svojim prijateljem?

Pa začnimo s tem, česar ne povemo ...

Kaj o tebi ZARES povemo svojim prijateljem? (foto: Profimedia) Profimedia
3. 2. 2016

Tvojega imena! Vsaj v najzgodnejši fazi razmerja se fantje o tebi izražamo bolj kot ne s partizanskimi imeni: jogistka (ker te je prvič srečal pred joga centrom), kolesarka (ker si ga prvič skoraj povozila s kolesom), Francka (ker te je srečal v lokalu Franci na balanci), Heidi (ker nosiš dve super seksi kitki).

Fantovska logika: zakaj bi puncam dajali imena, ko pa jih to počloveči? To bo povedal o tebi, če ...

... mu gre samo za seks

Punca, upam, da sediš, ker tole ne bo lepo. Kolegom bo povedal, da ga tako hudo povlečeš, da bi to privoščil tudi njim. In oni se bodo od zavisti skoraj požrli. To je seveda kompliment. Jaz bi se seveda tolkel po prsih, če bi mi katera punca rekla, da sem svetovni prvak v oralnem seksu.

A pozor: če bi s punco mislil resno, je ne bi tako reklamiral v moški družbi. Če mislim resno, nikoli ne rečem nič vulgarnega.

... ga je resno zadelo

Noben moški ne bo rekel: 'Ona je ženska mojega življenja.' Če ta moški ni Ryan Gosling v romantični komediji ali France Prešeren, ko je prvič videl Julijo. Ko gre pri nas zares, bomo sprva precej skrivnostni in o tej lepi krasni punci povedali čim manj. Če ti bo kateri od njegovih prijateljev rekel, da o tebi sploh še ni nič slišal, to ni nujno slaba novica.

... če ni prepričan, da bo šlo

Primer: ti si najbolj seksi punca na šoli, jaz pa ne ravno prepričan, da se me boš usmilila. Ker je v meni nastala frustracija, prijateljem ves čas govorim o tebi: Sanja to, Sanja ono, Sanja v minici, Sanja z novo frizuro ...

Prijatelji me začnejo zafrkavati, ampak glas se razširi in mogoče bo prišel tudi do tebe. Če bi že hodila, se teme tvoje minice ne bi v moški družbi niti dotaknil, tako pa sem prepričan, da jo bom še nekaj časa gledal od daleč.

... če mu ni do seksa s tabo

To je seveda znanstvena fanta­stika: nobenega tipa ne poznam, ki mu ne bi bilo do seksa, kot tudi ne poznam nobenega, ki o tem ne bi govoril vsaj toliko kot o nogometu.

Tipu ne bo več do seksa s tabo le v primeru, da si se mu v postelji po­smehovala ali ga spravila na urgenco, prijateljem pa bo rekel, da si frigidna. Hlod. Neuporabna. Vedi, da ni res in da gre samo za obrambni mehanizem.

... če te je prevaral

Če se glede tega počuti krivega, bo fantom povedal, kaj je naredil in da mu je žal. 'Res sem bil totalen kreten' bi bila pravzaprav izjava na mestu, če je fant normalen. Imaš pa tudi manj občutljive tipe, ki se bodo s tem bahali, najbrž pa tudi hvalili novo kandidatko.

Če izveš, da se je zgodilo kaj takšnega, ne razmišljaj niti za minuto, da tipa ne bi sunila v jajca in mu pokazala hrbet.

... če se je v vajinem razmerju zgodilo karkoli slabega

99 odstotkov tipov bo reklo, da si pač nora. To je najboljši način valjenja krivde na drugega, saj bi v nasprotnem primeru priznali, da smo zreli za vedenjsko terapijo.

Vseeno pa je v tej naši izjavi nekaj nemoči in klic na pomoč. Pomeni, da te v resnici ne razumemo, kot ne razumemo nobene ženske – bitij, ki jih enkrat na mesec razmeče PMS in se večino dni na stvari odzivajo čustveno, in ne razumsko.

Priredil: Marko Jemec

Preberi še: Moški so priznali 9 grehov, ob katerih smo obstale odprtih ust ali pa Zakaj moški pogosto obožujejo ženske, ki niso tako zelo prijazne?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri