Te tvoj dragi ljubkovalno kliče po živalskih imenih (ala 'miška')? S tem ti v resnici sporoča, ...

Ljubkovalna imena, ki si jih je izmislil zate, več kot o tebi povedo o njem in o njegovi viziji vajinega odnosa.

Te tvoj dragi ljubkovalno kliče po živalskih imenih (ala 'miška')? S tem ti v resnici sporoča, ... (foto: Profimedia) Profimedia
24. 8. 2019

Monogamne cvetke

Ti pravi draga, ženi, ljubica zlata? Njegova najljubša fantazija gre takole: v obleki in ‘nobel’ čeveljcih te čaka pred magistratom in te po obredu ponese čez prag.

Visokozveneče hvalnice

Tvoja ušesa polni z imeni nadnaravnih bitij in s plemiškimi nazivi: angel, boginja, princeska, kraljična ... Ta kavalir te visoko ceni, a (žal) ljubezen tudi idealizira.

Mehke živalce

Miška, muca in vse izpeljanke kažejo, da si v svoje kremplje ujela igrivega mačkona. Ta bi s tabo, če mu ne bi bilo treba delati, najraje živel v postelji.

Ljubkovalna imena

Buci buci cukrčki ... Vajina ljubezen je čista, on pa zelo zaljubljen. Si njegova pikica, sonček, puhec, lumpek, pici, cici, mici. To je dvorezen meč: počutila se boš kot njegov otrok.

Po tvoji meri

Ime ti je dal po neki tvoji telesni ali značajski lastnosti, v navdih mu je bilo skupno doživetje, knjiga, ki jo bere, tvoj konjiček. Vedno si si želela ustvarjalnega tipa, ne?

Bejbi

Preveč televizije, preveč testosterona, premalo besednega zaklada: to je edina beseda za punco, dekle, žensko, ki jo pozna, teh (bejbi-k) pa pozna na tone.

Alja Maček

Preberi še: Spolnost kot igra užitka in bolečine - kje so meje? in Kako imeti uspešno razmerje, če pa sva si tako različna?

Priporočamo tudi: Top (seks) nasveti, če ima manjši penis!