Kaj njegova denarnica pove o njem?

Preglej njegovo denarnico, da boš vedela, ali se mu sploh splača nadeti lisice!

10. 8. 2013

Kaj skriva v denarnici?

Cel kup kondomov

To je odgovoren in previden moški – ne le da te ne bi rad spravil v blagoslovljeno stanje, zaveda se tudi nevarnosti spolno prenosljivih bolezni. To je pa tudi edina stvar, zaradi katere si zasluži zlato medaljo! Povsem mogoče je, da imaš opravka s fantom, ki se hitro, če ne kar prehitro spušča v spolne odnose. Če ti diši malo varne akcije, ti kar – vsaj kondomov ti ne bo treba kupiti!

Cel kup bančnih kartic

Če so prostorčki v njegovi denarnici zapolnjeni z veliko različnimi bančnimi karticami, je častilec filozofije carpe diem. Če so med njimi tudi kartice za zbiranje pik, bonusov in popustov, imaš opravka s praktikom. Če ima v denarnici samo dve pomembni kartici in skoraj nič gotovine, je najbrž zadržan in ne najbolj nagonski – rad se nadzira tako v odnosih kot pri zapravljanju.

Cel kup računov

Če so v denarnici ostali vsi pomečkani in neurejeni samo zato, ker zapravljivca ne zanima pospravljena denarnica, imaš opravka s simpatičnim kreativcem, ki ne razmišlja niti toliko, da bi račune, ki jih ne potrebuje, pustil v trgovini. So računi urejeni po datumih in izdatkih? Kontrolfrik na vidiku!

Celi kupi bankovcev

Žal te moramo razočarati, a je ravno nasprotno do tistega, kar se zdi: debelina svežnja bankovcev (če boš natančno pogledala, v njem ni ne petstotakov ne stotakov in še petdesetakov ne) kaže na to, da je precej nesamozavesten, saj s temi papirčki prav opozarja na svojo nesamozavest. Večji ko je kupček, manj denarja ima na svojem TRR-ju.

Cel kup fotografij

Ena stvar je jasna in to je, da je tipček zelo čustven. Če gre za fotografije neke punce, pozabi na resno razmerje, ker je še vedno zaljubljen v bivšo. Če gre za njegovo družino, je občutljiv in ranljiv. In če gre za slike iz njegovega otroštva, najraje ne bi odrasel – samo ti veš, ali si pripravljena igrati mamico.

Njegova denarnica ... od zunaj

● Če je usnjena in debela, je resen tip z resnimi zadolžitvami. 

● Če je iz goreteksa, je moški akcije in hitrih reakcij.

●  Če sta na njej Tom & Jerry, v njej pa (vsaj na prvi pogled) ni ničesar, pozabi na svoje sanje o kavalirju – Tom in Jerry se namreč 'po nesreči' rada kar naprej izgubljata.

Si tudi ti opazila, da fantje nakupujejo manj pogosto, zato pa takrat zapravijo več kot me? In za kaj najraje zapravijo svoj denar?

  •  Avtomobili in dodatna oprema
  • Zanimivi kosi pohištva
  • Pripomočki za osebno higieno
  • Mobilniki in računalniki
  • Frizer in avtopralnica
  • Potovanja
  • Alkohol

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri