Kaj njegov status na facebooku pove o njem?

Kot marsikaj ugotoviš o Cosmu, če se z nami povežeš prek FB-a, velja isto zanj: preberi si njegove statuse, pa ti bo vse jasno.

2. 9. 2013

Pove, kaj zares počne v danem trenutku, na primer:

''Hvala mami za tale kavni aparat – ni večjega užitka od kavice na balkonu, medtem ko se prebuja dan.''

Odprt je in družaben. Ničesar ne skriva in rad s svetom deli svoje misli. Ni treba, da si super inteligentna ali da obvladaš branje med vrsticami, da bi razumela, kaj se mu podi po glavi. A pazi: enako transparentnost in iskrenost bo zahteval tudi od tebe.

Rad se izkašlja na svojem profilu, na primer:

''Hvala prijaznemu sosedu, ki mi je spet ukradel parkirno mesto.''

Če uporablja socialna omrežja za pritoževanje in kritiziranje, potrebuje veliko podpore in potrditve. Znanstveniki so namreč dokazali, da ljudje veliko raje komentirajo negativne dogodke kot pozitivne. Če si tudi sama rahlo nezadovoljna z vsem, kar te obkroža, si našla sorodno dušo.

Najraje si sposoja kar fraze iz filmov, na primer:

''Kaj??? Prosim se reče!'' (Iz prvega dela filma Poletje v školjki)

Ne hodi več v srednjo šolo, je pa tam ostal. Če imaš rada igrice, jih sprejmi – zabavno bo, ni pa nujno, da se bosta hitro premikala v smer resnega razmerja. Fant je idealen, če trenutno potrebuješ samo malo zabave.

Napiše prvo stvar, ki mu pade na pamet, na primer:

''Vroče je, jaz pa lačen in res se sprašujem, kam sem založil tistih pet evrčkov.''

Takšni bedasti komentarji te lahko resno spravijo v smeh in te izzovejo, da mu odgovoriš v podobnem duhu. Inteligenten je, duhovit in je rad v središču pozornosti.

Zelo se potrudi, da se spomni kaj globokega, na primer:

''Resnica ne boli, saj tisto, kar ni res, ne more boleti.''

Je fant, ki se jemlje skrajno resno. Nenehno dokazuje svojo vred­nost in tudi tebi bo poskušal pokazati, da te je vreden. Je razmišljujoč in zanesljiv, ni pa impulziven: preden kaj stori, vedno razmisli o plusih in minusih. Če imaš zadnjih po njegovem preveč, ti ne bo pomagala niti košarica D!

Besedilo: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri