Kaj njegov plesni stil pove o njem

Dešifrirale smo značaje, ki se skrivajo za posameznimi plesnimi stili - zato, da boš vedela, ali se mu na plesišču sploh hočeš pridružiti ali ne.

17. 6. 2013

Nočni tekač

Kako je to videti: Teče na mestu kot MC Hammer, se neusmiljeno poti in gleda na uro, ki ni ura, ampak merilnik srčnega utripa! Če bi lahko, bi pri šanku naročil beljakovinski šejk, a se mora zadovoljiti z ... mlekom!

Kaj to pomeni: Zagotovo nate ne dela vtisa: je nekoliko nedorasel in te bo brez dvoma nasmejal. Ugotovila boš, da se za klovnom skriva občutljiva duša.

Daljni sorodnik break dancea

Kako je to videti: Videti je kot kandidat, ki so ga ravnokar zavrnili na Talentih.

Kaj to pomeni: Hlepi po pozornosti in mora biti povsod glavni – dokaj dolgočasno, ne? Mogoče, samo mogoče ... Takšna oseba se ničesar ne ustraši, ne tveganja ne uživanja, zato zna biti precej zabaven in nepredvidljiv partner.

Step – touch (ali prestopanje)

Kako je to videti: Videti je neroden in popolnoma brez ritma.

Kaj to pomeni: Ni ravno energijska seks bomba, po kateri bi cedile sline vse punce v lokalu, je pa obziren do drugih, če ne krade ne prostora ne pozornosti. Kaj pomeni, da je občutljiva duša, in to sploh ni slabo.

Dirty dancing solo

Kako je videti: Prislini se ti od zadaj in se drgne vate na življenje in smrt.

Kaj to pomeni: Strasten je in nastopaški, zato se pripravi, da bosta vedno in povsod vzbujala pozornost (ki je mogoče nočeš). Samega sebe postavlja na prvo mesto, in če te to moti, bo zelo pestro.

Pripravila: Alja Maček