Kaj bo najprej opazil na tebi?

Sploh ni tisto, kar misliš: ni obleka (ki je bila tako draga, da si šla zaradi nje v nedovoljen minus), niso vrtoglavo visoke petke (v katerih ne znaš hoditi), niso umetne trepalnice (za katere on seveda ne ve, da so umetne) in ni tvoje kokoškasto obnašanje (ki naj bi v njem prebudilo petelina).

6. 6. 2013

Na hitro ga ošineš s pogledom

Ošiniti je kar prava beseda, saj buljenje ne bi imelo istega učinka. Daš mu vedeti, da si ga opazila, ker je na njem očitno nekaj zanimivega, in to je popolnoma dovolj.

Poudariš svoje telo

Kar seveda ne pomeni, da si ga popolnoma razkrila. Če svoje obline le nakažeš, mu bo domišljija podivjala in komaj bo čakal, da bo lahko videl na lastne oči, kaj je spodaj. Čisto nekaj drugega pa je, če si je pogled na tvoje lepo telo moral deliti z drugimi moškimi v lokalu.

Drzno se smejiš

Glasen smeh, ki se ga ne sramuješ, kaže na to, da si močna oseba s posebnim značajem, ki se svetu ne boji pokazati, kdo je.

Trdno stojiš za svojimi prepričanji

Zapletla sta se v pogovor, ti mu pa samo kimaš? Bolj ga boš zanimala, če bo videl, da razmišljaš s svojo glavo (in si jo pripravljena tudi položiti na tnalo).

Držiš se zravnano

Bolj kot popolna postava je pomembna tvoja drža, saj govorico telesa vsaj na nezavedni ravni razume čisto vsak. Lepa drža pomeni, da si samozavestna in da se dobro počutiš v svoji koži. Fantje imajo radi punce, ki se nosijo ...

Besedilo: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri