Je v postelji zares zadovolj(e)na?

Rada ima seks, ali vsaj ti tako misliš! Se morda v postelji pretvarja?

Je v postelji zares zadovolj(e)na? (foto: shutterstock) shutterstock
29. 11. 2012

V pomoč naj ti bodo naslednji namigi, ki razkrivajo, če si jo med posteljno akcijo zadovoljil ali pa je vse skupaj tako zelo dobro odigrala ...

Poslušaj njeno dihanje:

Če sopiha, pa čeprav minimalno, jo vzburjaš! Sopihanje pove več kot stokanje, saj gre za spontan odziv njenega telesa na tvoje dražljaje.

Opazuj njeno kožo:

Njena koža na prsnem košu in vratu postane ob vzburjenju pordela, kar je enostavno posledica boljše prekrvavljenosti, ki jo sproži hitrejši utrip srca.

Njeno telesno gibanje:

Če premika nogi, spodvija prste, upogiba hrbet, ziba medenico … potem se nekaj dogaja. Če ne bi čutila niti najmanjšega dogajanja v telesu, bi v postelji ležala popolnoma nepremično.

Poslušaj jo:

Ko sta med akcijo in ti ne razumeš niti ene njene besedice, je zagotovo prešla v svoj svet. Ko je tipka za govor izključena, pomeni, da se je popolnoma prepustila tebi in vzburjenju. Če so njene besede jasne in iz njenih ust prihajajo jedrnato, preveč razmišlja …

Po dejanju:

Če se takoj odpravi pred televizijo, poklicat prijateljico ali v hladilnik po priboljšek, se lahko vprašaš, če je zadovoljena, saj je morda na te stvari mislila tudi med seksom, medtem ko si se ti trudil pritiskati na prave gumbke.

Kratko in jedrnato:

Če komentira seks s 'super' ali 'enkratno' … z eno besedo in brez nadaljevanja, hoče še, pa ti tega ne bo povedala! Prekini tišino s seksi humorjem … in ji ponudi drugo rundo!