Moške izpovedi: izpovedi pravega 'plejerja'

Malo smo poklepetale s športnikom, ki je znan po svojih osvajanjih tudi zunaj travnate površine. Imena ne bomo izdale, zato pa nam je on izdal nekaj skrivnosti njemu podobnih. Zdaj pa samo ne reci, da nisi bila posvarjena!

13. 2. 2013

■ Če te nenadoma začne obsipavati z dragimi darili, je to prelepo, da bi bilo res. To je samo njegov način soočanja s krivdo – nekaj je zakuhal za tvojim hrbtom!

■ Športniki se v garderobah pogovarjajo čisto vse, zato računaj, da nobena od tvojih skrivnosti (zad­njič si se z enim igralcem zares mečkala na veceju lokala) ne bo ostala skrivnost.

■ Zvezdniški igralci od deklet niso vajeni zavrnitev, zato boš nanj naredila večji vtis, če se ne boš kar tako vdala. A vseeno ne zamenjuj tega začetnega lova za veliko ljubezen – to bo pokazal čas.

■ Če sumiš, da te vara, kar zaupaj svojemu šestemu čutu. Za plejerje velja: kjer je dim, tam je ogenj.

■ Tudi športni zvezdniki vedo, da ne bodo vedno tako zelo zaželeni. Ker si nekoč tudi sami želijo družino in otroke, jih ni povsem nemogoče 'ujeti', a bodi previdna z zategovanjem vrvi okrog vratu.

Pripravila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri