Izdajalski pogled: Do konca razkrinkan

Oglej si, kako te s pogledom premeri tvoj dragi (ali neznani žrebec) – v kateri del tvojega telesa se najprej uprejo njegove oči? To je ključ do njegove osebnosti, pravijo strokovnjaki.

Izdajalski pogled (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 4. 2012

Obraz

Je komunikativen, odprt in veliko mu pomeni izražanje pravih čustev. Ker je izraz na obrazu najbolj zgovoren, ko gre za neverbalno komunikacijo, želi na kratko preveriti, kakšne nezavedne informacije sporočaš.

Prsi

V spolnosti je razis­kovalec in preizkuševalec. Raziskave dokazujejo, da so moški, ki jih najbolj privlači žensko oprsje, lahko nagnjeni k priložnos­tnemu seksu. To seveda ne pomeni, da je takšen tudi tvoj, možno pa je, da glede tega ni izbirčen.

Noge

Fant, ki se zagleda v noge, obožuje odločne ženske. Stegenske mišice so med najmočnejšimi v telesu, zato tam na skrivaj simbolično preveri, koliko moči in energije imaš.

Ritka

Ga zanima tvoja zadnja plat? Tak moški se ima za 'velemačota'. Ženska zadnjica je veljala v zgodovini (in v mnogo kulturah še vedno velja) za simbol plodnosti z veliko čarobno močjo. Ko te opazuje od zadaj, se v njem prebuja mnogo primarnih nagonov.

Besedilo: Nuša Oblak

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri