Izda ga tudi njegova posteljnina

Kako razbereš njegov značaj, sodeč po posteljnini, ki krasi njegovo ležišče.

18. 1. 2009

Črtaste rjuhe

Moški s črtastimi rjuhami je dosleden, nanj se lahko resnično zanesemo. Vendar pa je to tudi človek, ki se raje pusti komandirati. Če znaš dobro izraziti svoje želje, se lahko nadejaš, da ti bo v vsem ustregel.

Povsem bele rjuhe

Pozor, fant ima rad svoj red in čistočo! Je natančen in posveča veliko pozornosti osebni higieni. Njegov perfekcionizem se ne bo ustavil pri tebi, saj bo neprestano in temeljito spremljal vsak tvoj gib – tako v postelji kot zunaj nje!

Enobarvne barvaste rjuhe

Močne in tople barve nakazujejo, da gre za strastnega tipa. Ni ga strah nenavadnih pustolovščin, denimo, hlinjene bolezni v službi, da bi preživel vroč dan v postelji s tabo ali na taborjenju pod milim nebom.

Pisane rjuhe

Če njegove rjuhe in posteljnina pretiravajo s šarastimi motivi in kombinacijami vseh mogočih barv, morda odsevajo njegov nenasitni libido! Gotovo potrebuje veliko stimulacije (pa ne le vizualne …) in se bo verjetno težko zadovoljil z enim samim stalnim dekletom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri