In potem te bo imela še raje

Punce res ne potrebujemo veliko, da bi bile srečne. Potem pa ne razumem, boš rekel. Četudi po cele dneve razmišljaš, kje bi staknil denar za romantične počitnice na Maldivih, morda pozabljaš na malenkosti. Saj ne da bi imela kaj proti Maldivom, nasprotno, a še bolj jo, verjemi, osreči vsakodnevna pozornost.

31. 5. 2007

Postori kaj namesto nje

Je imela dolg, naporen dan? Ponudi se, da se v čistilnici ustaviš namesto nje. Poglej, kako je z oljem v njenem avtomobilu. Mimogrede ga pelji še v pralnico. Skoči v trgovino in vama pripravi kaj za pod zob. Pomij posodo, odnesi smeti in jo vprašaj: ‘Je še kaj, kar lahko storim zate?’ Če nase prevzameš katero od njej neljubih nalog, ji s tem pokažeš, da ti zanjo ni vseeno. In ker se dobro vrača z dobrim, boš imel od tega veliko tudi ti: ker bo imela manj dela z zoprnimi opravili, bo imela več časa za ljubezen.

Preseneti jo z darilcem

Ne čakaj na rojstne dneve in praznike, ko darilo tako ali tako pričakuje, pa še edini ne boš, ki jo boš obdaril. Veliko bolj romantično je, da se darilce v njenih rokah znajde kot strela z jasnega. To bo trikratno cenila: kot prvič punce vemo, kako je fantom težko izbrati darilo, kot drugič zadeva ne diši po obveznosti (ob določenih priložnostih si kupujemo darila, ker je to pač navada), in kot tretjič je to nesporen dokaz, da jo neizmerno ljubiš. Seveda od tebe nihče ne zahteva, da bankrotiraš. Ni pomembno, koliko si dal za darilo, ampak zakaj točno si ga izbral, lahko pa ga narediš (ali nabereš) tudi sam.

Povej ji, da je videti fantastično

Od izrabljenega stavka ‘Dobro si videti’ ne pričakuj čudežev. Da bo prepričana, da misliš resno, boš moral biti bolj natančen. Opazi na primer, da si je lase počesala drugače kot običajno, da je uporabila šminko, prepričaj jo, da v dragi trgovini z oblačili pomeri najlepšo obleko in jo občuduj v njej, še posebej pa bodi do nje radodaren s komplimenti, kadar je pred teboj gola. In ja, tudi pri slednjem bodi zelo dosleden.

Izpolni ji skrito željo

Veš, da si želi na koncert, zato kupi vstopnice in ji jih zjutraj zatakni za ogledalo v kopalnici skupaj z listkom ‘Upam, da boš oblekla rdečo oblekico, v kateri si tako seksi’. Velikokrat ti je omenila, da bi rada jahala. Pokliči v Lipico in vaju naroči na prvo učno uro. Ker je splošno znano, da moški težko karkoli načrtujete vnaprej, smo punce nad takšnimi pozornostmi naravnost vzhičene. Vsak drugi dan omeni morje? Za konec tedna rezerviraj sobo na morju in jo obvesti, da bo prihodnjo soboto potrebovala kopalke. In konec koncev boš tudi ti presenečen nad tem, kaj vse smo punce pripravljene narediti za fanta, kadar se počutimo tako ljubljene ...

Anja Osojnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri