Ima tvoj moški brado? Potem moraš o njej nujno vedeti TOLE!

Stavimo, da o moških bradah zagotovo nisi poznala tega zelooo pomembnega podatka!

Ima tvoj moški brado? Potem moraš o njej nujno vedeti TOLE! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2019

Če je tvoj fant naravnost obseden s svojo "kosmato" brado, ti pa je ne maraš preveč (čeprav je z njo videti noro seksi), mu zdaj, v tem trenutku, pokaži ta članek. Morda se ti uresniči tvoja skrita želja in se od brade poslovi ... Ali pa začne zanjo vsaj lepše skrbeti!

Namreč, nedavna študija je pokazala, da naj bi moške brade (še bolj pa brki) v sebi skrivale več bakterij kot pasja dlaka.

Uou, prav ogabno, kajne? 🙄

Kot poročajo pri Daily Mail, je v omenjeni študiji švicarskih znanstvenikov sodelovalo 18 moških (v starosti od 18 do 76 let), pri čemer so testirali vzorce njihovih brad in vzorce dlake na vratu 30 psov ter ugotovili, da je bilo v moških bradah občutno več bakterij kot v pasji dlaki.

via GIPHY

"Skladno z rezultati lahko predvidevamo, da so psi čistejši kot bradati moški," je izjavil vodilni znanstvenik v raziskavi, profesor Andreas Gutzeit.

In še ena zanimivost: kar sedem moških (od skupno 18) je imelo v bradi mikrobe, ki lahko dejansko ogrožajo človeško zdravje.

Seveda moške brade same po sebi niso nehigienske, vsekakor pa je za njih potrebno znati dobro skrbeti in jih redno negovati.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Se ob njegovi bivši počutiš OGROŽENO? Preveri, ali imaš v resnici RAZLOG za to!

Priporočamo tudi: Horoskop: Ženske, rojene v TEM znamenju, so uresničitev sanj vsakega moškega!