Ima s svojimi prijateljčki preveč tesno razmerje?

Anketa spletnega portala badoo.com je razkrila še kar zoprno situacijo: kar 60 odstotkov fantov se je namreč pritožilo, da njihova moška prijateljstva povzročajo trenja v razmerju. In ker niso pomislili, kako bi jih lahko preprečili, smo to me storile namesto njih.

4. 6. 2013

Se v petek zvečer dobi s fanti? Naredita načrt za pozneje.

Zakaj? Tako boš naredila uslugo njemu in vajinemu razmerju. Če bo po tekmi moral pogledati na uro, to pomeni, da si bo prihranil huronskega mačka po maratonskem popivanju (zaradi zmage ali poraza, je čisto vseeno).

Bodi diplomatska, ne izsiljevalska.

Reci mu: "Res sem vesela, da se vidiš z njim (tu dodaj prijateljevo ime), on je res fajn fant, ampak samo na kratko, ker sem danes jaz na vrsti." Zakaj je to prava taktika? Ker bi s kritiziranjem in pritoževanjem sprožila njegov obrambni mehanizem.

Je ta noč za vaju izgubljena? Pojdi ven s svojimi prijatelji!

Tako ali tako jih zadnje čase zanemarjaš, zato se boš po srečanju z njimi počutila veliko bolje. V noči, ki jo bo preživel brez tebe, pa se bo vsaj zavedel, kako hitro te pogreša, če te ni.

Trikrat NE

✽ Ne vztrajaj, naj se domov vrne ob točno določeni uri.

✽ Ne krivi njegovih prijateljev, če z njimi preživi več prostega časa kot s tabo. Mogoče ga ne zanimaš dovolj.

✽ Nikoli se sama ne povabi v njegovo družbo in se ne pojavi 'po naključju' v lokalu, kjer se dobivajo.

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri