Hočemo pozornost

Oteževalna okoliščina: v sebi nimaš niti enega italijanskega, španskega ali balkanskega gena, tvoj oče ni bil casanova in tvoja mama se je z leti sprijaznila, da ni vrtnica, ampak kaktus, ki ne potrebuje veliko pozornosti.

Sem ti že kdaj povedal, kako lepa si? (foto: Chris Clinton, Shutterstock) Chris Clinton, Shutterstock
9. 8. 2010

Tvoja punca pa se ne bo kar tako vdala:

  • če ji ti ne boš povedal, da je lepa, ji bo to (ko se boš za trenutek obrnil stran!) na uho zašepetal hrustljavo zapečen Italijan, ki počitnice preživlja na isti plaži kot vidva.

Rada ima laskanje

Bistvo laskanja je namreč v ponavljanju, seveda kvaliteta šteje, nič pa ni narobe tudi s kvantiteto. Punce se rade počutimo lepe in zaželene, rade pa to tudi slišimo … čim večkrat! Mogoče te bo presenetilo, a tudi seks bo veliko boljši, če ne boš skoparil s hvalnicami našemu telesu – hitreje se bomo sprostile, sproščenost pa je prvi pogoj za uživanje med rjuhami (kar najboljši ljubimci presneto dobro vejo).

Predvsem pa bomo zelo cenile, če boš opazil tudi manj očitno: ves svet ve, da imamo dolge noge, malokdo pa ve, da so naše prsi čudovite tudi brez čudežnega modrčka.

Najlepša oblika laskanja

To je seveda poslušanje. Če pozorno poslušaš, kar ti govorimo, ob tem pa prijaviš pametno opazko ali dve, bomo preprosto srečne. To, da se iskreno zanimaš za naše življenje, je za nas najboljši možni afrodiziak. Če se boš izkazal za čutečega in pozornega, ti bomo z veseljem oprostile popoldneve in večere s fanti. Ne verjameš? Kar verjemi.

Opazi njen trud

Prišla je od frizerja, ti pa sploh ne umakneš pogleda s TV-zaslona – rumeni karton! Za vajino romantično večerjo si je kupila novo obleko in novo spodnje perilo, ti pa se ukvarjaš izključno s svojim zrezkom – rumeni karton! Uredila ti je tvojo garderobno omaro: srajce k srajcam, trenerke k trenerkam, ločila je nogavice in spodnje perilo, ti pa ob pogledu na ta čudovit red zarobantiš, da zdaj ničesar več ne najdeš – rdeči karton!

Ne živimo več v srednjem veku, ko smo vse stoično prenašale, zato bi bilo zaradi ljubega miru dobro, da čim prej zlezeš iz svoje jame in postaneš civiliziran moški. Vedno si se spraševal, kako postati tip, ki spravlja ženske ob pamet, in tu imaš rešitev uganke.

Skrivnost prave mere

Seveda nočemo, da postaneš naš oboževalec, butler ali osebni tajnik – preveč je v tem primeru isto kot premalo. Nobena noče, da bi se spremenil v nekaj, kar nisi, vse pa bi rade imele ob sebe najboljšega tebe. In nobene potrebe ni, da si zdaj zmeden kot kura: kako boš namreč vedel, katera je prava mera? Samo opazuj naše razpoloženje, saj ni tako težko. Hlače pa lahko mirno obdržiš – me bomo kljub razno raznim revolucijam še naprej (vsaj občasno) nosile krilo.

Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri