Hitro zapeljana

Čaj je dragocen, zato razumemo, da se ti ga ne ljubi zapravljati za dolgotrajno osvajanje žensk. Kljub vsemu se boš moral potruditi - sploh, če bi rad prišel na cilj.

19. 3. 2009

Očesni stik

Na prvi pogled jo mora prepričati tvoja zunanjost. Tudi če vsi okrog tebe zanikajo, da videz ni pomemben, verjemi – da je! Pa ne oblika tvojega nosu ali velikost pleše, v prvem trenutku najbolj šteje tvoja urejenost, šele kasneje jo boš lahko prepričal s svojim karakterjem.

Prvi dotik

Preden pa se sploh začneta pogovarjati, se bosta dotaknila. Prvi stisk rok je zelo pomemben:

  • Če je tvoj stisk mlahav, bo lahko upravičeno mislila, da si neodločen moški.
  • Če pa je tvoj stisk t.i. lomilec kosti, pa te bo zagotovo ožigosala za grobijana.

Kako prebiti led?

Da bosta z lahkoto začela pogovor, lahko pohvališ poseben detajl na njej, ki je pritegnil tvojo pozornost. Lahko jo povprašaš, kako je preživela dan in če se veseli večera … V začetku pogovora pazi na svojo govorico telesa, slednja te namreč lahko izda, da si zelo živčen.

Nadaljnji pogovor

Tvoj pristop mora biti odločen, a ne vsiljiv – postavljaj vprašanja in pazljivo poslušaj, nato pa tudi sam povej kaj zanimivega.

Odsvetujemo: Izogibaj se temam o svojem imetju, seveda, v kolikor ne bi rad, da se izbranka nate nalepi zaradi denarja, ki ga imaš na bančnem računu ali v (ne)premičninah.

Priporočamo: Prepričaj jo s svojimi kvalitetami, na primer kakšnim zanimivim dosežkom ali načrti, ki jih nameravaš izpolniti v svojem življenju.

Nevarno zbližanje

Če boš nanjo naredil dober vtis, se bosta hitro zbližala, saj se bo tudi ona kaj kmalu začela spraševati, kako bi bilo s teboj deliti posteljo. Če bo zaznala, da si potrpežljiv človek, ki je pripravljen počakati na njeno končno odločitev, bo zagotovo v tvojem naročju pristala prej, kot je sprva nameravala.