Finalisti za mistra Slovenije 2015 pod strogim režimom!

Poglej si, kako trdo se finalisti za mistra Slovenije pripravljajo na veliki finale, na katerem bo razglašen letošnji zmagovalec.

1. Finalisti so se v Alpskem Wellnessu sproščali ob čarobnem pogledu na goro Špik. (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
26. 5. 2015

Finalisti za mistra Slovenije 2015 so za nekaj dni pobegnili na Gorenjsko. V kranjskogorskem hotelu Špik so se od jutra do večera znojili in skupaj s strokovnjaki iz različnih področji pripravljali na veliki finale.

Priprave brez odmora

Minule dni so si oči napasli predvsem gostje hotela Špik v Kranjski Gori, kjer se je nahajala deseterica lepotcev, ki se poteguje za laskavi naziv mister Slovenije 2015. Postavni mladeniči so se razvajali, predvsem pa garali in se pripravljali na finalni dogodek.

Za popolno koncentracijo in kaplje znoja je poskrbela ekipa, ki je zahtevala resnost in profesionalni pristop. Največ časa so fantje preživeli v družbi koreografa Mihe Krušiča, ki se bo podpisal pod vse nastope tako fantov kot tudi drugih plesnih vložkov na finalni prireditvi.

Zamujanja in žvečilk ni!

Izklesani mladeniči so pripravljalni del vzeli zelo resno in Mihovo opozorilo na zamujanje, zvečilne gumije in telefone je hitro obrodilo sadove. Sledilo je predavanje o fotografiji in poziranju z Ano Gregorič, s katero so mladeniči že opravili vsa uradna fotografiranja. Nato jih je obiskala predstavnica kozmetične hiše Johnny Organic in magistra farmacije Urša Bartol ter jim zaupala nekaj skrivnosti o negi kože.

Ob koncu napornega dneva je fante nagovoril še maneken Aljoša Kuzmanovski, ki je bil pred letom dni v njihovi vlogi, zdaj pa že žanje uspehe v prestolnicah mode.

Chorchyp za dobro jutro!

Ko se je prebujanje v Špiku zdelo že povsem sproščujoče, je na vrata postavnih mladeničev potrkal ambasador Proteini.si, borec in repar Denis Chorchyp. Fantje so si nemudoma nadeli športno opremo in sledili vodeni vadbi na osnovi borilnih veščin. Chorchyp ni varčeval z intenzivnostjo, vendar fantje so zdržali in dobro opravili še z eno preizkušnjo organizatorjev.

Čaz za sprostitev

Po treningu in vnovičnih vajah za nastop je vendarle napočil čas sprostitve. Fantje so odhiteli v Alpski wellness, kjer so se napojili z energijo v sobah s petimi naravnimi elementi. Da je bilo sproščanje popolno, so obiskali še Svet vode in se v bazenu nastavili masažnemu slapu. Vse čas pa jih je opazovala tudi novinarka uredništva Cosmopolitan Anamarija Lukovac, ki si je že ustvarila mnenje, kdo bi bil najbolj primeren za naziv Cosmo mistra 2015. Po zadnjem večernem treningu z Miho Krušičem so se dodobra okrepčali v restavraciji samih dobrot in prijetno utrujeni zapustili Kranjsko Goro.

Finale bo 6. junija v ljubljanskem Cirkusu

Zdaj finaliste čakajo še zaključne priprave v Ljubljani. Vse čas pa na uradni facebook strani misterslovenia.com poteka glasovanje publike, kjer fantje pridno nabirajo glasove. Zmagovalec se bo neposredno uvrstil v super-finale, TOP 5. Cosmo mister 2015 in mister Slovenije 2015 bosta tako znana v soboto, 6. junija, ko bo v ljubljanskem Cirkusu finalni dogodek.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri