Fantje sanjarijo o stari dobri klasiki

Damjan je našel sanjsko punco s čudnim okusom za seks in se odločil, da je ne pokliče več. Matej je punco prepričal v seks v troje in se opekel.

Fantje sanjarijo o stari dobri klasiki (foto: Getty images) Getty images
17. 6. 2014

Nazaj na misijonarca

"Če bi vprašal kolege, kakšna je njihova sanjska punca, bi vsi po vrsti odgovorili, da je to tista, ki se jo v postelji da prepričati v čisto vse. Ko sem jo našel in so jo spoznali, so bili zeleni od zavisti: živahna, predrzna, seksi ... In nenasitna v postelji!

Enkrat sva seksala normalno, nato pa je izpod postelje začela vleči vrvi, preveze in čudne igračke. Nekajkrat sem bil za stvar, dokler se mi ni nekega večera, ko me je zavita v vrvi še najbolj spominjala na suho salamo, vse uprlo.

Vsaka celica v meni je kričala od želje po starem dobrem seksu v misijonarskem položaju, ona spodaj, jaz zgoraj, ki ga nežno dajem vanjo in ji grizljam uho, ona pa se ne dere, naj jo pof..., ampak mi govori, kako me ima rada. Tega si z mojo 'sanjsko' punco nisem mogel privoščiti, zato sem nekega dne prijateljem oznanil, da je seksi stvarca spet samska, jaz pa se ji raje nisem več javil na telefon."   – Damjan

Nikoli več v troje

"Nekatere stvari se ne imenujejo brez razloga fantazije. Moja izkušnja je, da se takoj, ko jih uresničiš, spremenijo v nočno moro. Imel sem prijatelja, ki mi je vedno govoril, da sem edini tip, s katerim bi skupaj podrl kakšno punco.

To sem si zapolnil, nisem pa ravno iskal priložnosti. Dokler nisem začel hoditi z Leo, ki mi je neke noči priznala, da ji je moj prijatelj všeč in da je pripravljena poskusiti v troje. Morala mi je priseči, da do njega ničesar ne čuti in da ji gre samo za seks. Tako smo se z veliko alkohola lotili zadeve. Užival sem vse do trenutka, ko se ni Leina pozornost popolnoma usmerila na mednožje mojega prijatelja.

Za katerega seveda nisem vedel, da je veliko bolj obdarjen kot jaz. Nikoli v živ­ljenju nisem bil tako ponižan. Po tistem sva se z Leo razšla, pa tudi s prijateljem se ne videvava več. Lekcija za drugič."   –Matej

Izbrala in uredila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri