Fantje priznavajo: Rad imam ženske, ampak ...

Marko je sprejel Lukovo vabilo na kosilo, v kino in še kam. Žiga si občasno v mislih privošči skok čez plot ... v telovadnico.

Fantje priznavajo: Rad imam ženske, ampak ... (foto: Chris Clinton) Chris Clinton
12. 5. 2014

Z njim je drugače

"Delam na vratih diskoteke kot varnostnik. Tistega večera smo gostili ekskluziven dogodek in v rokah sem držal seznam povabljencev, ko se je pred mano pojavil moški, za katerega ne bi nihče rekel, da ni gej. Bil je brez vabila. Samozavestno in z nasmehom me je poskušal prepričati, da bi moral biti na seznamu, a takih for sem vajen.

Ni se pustil odgnati in na koncu me je njegova vztrajnost prepričala. Spustil sem ga na zabavo. Ko se je vračal, me je prijel za roko – normalno bi odskočil, tokrat pa nisem – in rekel, da mi dolguje kosilo. Prosil me je za številko in na lastno presenečenje sem mu jo dal. Čez nekaj dni me je poklical in me povabil na kosilo v mesto. Počutil sem se nelagodno, saj nisem hotel, da bi me kdo videl z njim, a njegova energija je spet odgnala vse moje pomisleke.

Začela sva se družiti in seveda sem ga vedno spustil zastonj v diskoteko. Končno sva se znašla tudi na filmski premieri, kjer se je trlo znanih, ko je čez najina kolena položil svoj plašč in me pod njim prijel za roko. Vzdolž hrbtenice so me preplavili mravljinci. Pozneje me je na veceju poljubil in užival sem. Obožujem ženske, a z njim je drugače. Ko sem z njim, uživa moje srce, čeprav še vedno sanjam o velikih oprsjih in dolgih laseh."   – Marko

Moj drugi jaz

"S punco sva skupaj od srednje šole, torej dobrih deset let. Imava dobra in manj dobra obdobja, a se imava rada in najine zveze nisem nikoli postavljal na kocko zaradi kratkotrajnih užitkov z drugimi ženskami – kot tudi ne z drugimi tipi, da ne bo pomote.

Do zdaj ... Ko se je na fitnesu, kamor hodim, pojavil fant, ki je iz neznanega vzroka pritegnil mojo pozornost, sem vedel, da je v meni še druga plat. Nisem ji še dovolil, da bi prišla na dan, a zapolnjuje vedno večji del mene. Odkar imam nove fantazije, je tudi seks z mojo drago veliko boljši."   –Žiga

Uredila: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri