Fantje iščejo popoln paket

Bor ugotavlja, da imajo nenadoma vsi fantje starejše punce. Jan se dobiva z več puncami hkrati, a ga nobena ne navduši dovolj.

Fantje iščejo popoln paket (foto: Getty images) Getty images
1. 8. 2014

Nori časi

"Vem, da mi nič ne manjka: dober tip sem, poln denarja in zvez, a to ne pomeni, da imam ob sebi punco, ki bi bila nora name in jaz nanjo. Že več let nisem srečal punce, ki bi me navdušila ne le z zunanjostjo, ampak tudi s svojim značajem. Tistih, ki bi rade samo moj denar, nočem, a tisti, ki bi si me zaslužila, bi ponudil vse.

Če so preveč lepe, so nore na nabildane idiotke. Če so mlade in pametne, bodo verjetno imele psihične težave, ker je svet res zmešan. In potem je tu očitno še en problem. Zdi se mi, da normalnih punc skoraj ni več in da imajo zdaj vse seksi 30-letnice deset let mlajše tipe. Jaz jim imam 33 in sem očitno za v staro šaro. No, saj, najboljša prijateljica mi pravi, da bi bila kakšna seksi 40-letnica ravno prava zame. Me je povozil čas? Res si želim ob sebi normalno 28-letnico, lepo, pametno, uravnovešeno in skromno. " – Bor

Moj harem

"Saj bi imel samo eno, če bi vsaj ena z nečim štrlela iz povprečja, pa ne. Zato se trenutno dobivam s tremi: ena obvlada seks, druga je seksi, tretja pa je super zabavna in navdušena športnica. Najbrž je po napisanem jasno, da pravzaprav potrebujem vse tri. Dve bi bili premalo, z eno si pa res ne morem pomagati.

Zdaj kar vidim bes feministk, ki bi me najraje kamenjale, ampak v teh časih je res težko dobiti punco, ki bi bila seksi, pametna in duhovita hkrati. Da pa ne zvrnem vse odgovornosti na punce, bi rekel, da ti danes golo preživetje pobere toliko časa, da ob preoblici dela nima nihče časa razvijati vseh svojih talentov. Ali bereš knjige ali pa visiš na manikiri, srednje poti ni. Oziroma je, ampak ta je pa zasedena, že leta hodi z mojim najboljšim prijateljem. Moja sanjska ženska ... Mogoče pa zato ne morem in nočem najti prave zase."– Jan