Ekskluzivno: Vroče fotke top 10 finalistov za mistra Slovenije 2015!

Deseterica postavnih mladeničev, ki si je priborila finalni nastop, je bila pred novo preizkušnjo. Fantje so se spet postavili pred objektiv fotografinje Ane Gregorič.

Matija Peklaj (Ljubljana) (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
12. 5. 2015

Organizacija Mister Slovenije finalistom ne da miru. Tokrat so se izklesani lepotci iz vseh koncev naše dežele zbrali v ljubljanskem Zoom Zoom studiu, kjer so nastajale nove fotografije.

Delo umetnice ličenja Barbare Fartek in fotografinje Ane je bilo še nekoliko bolj zanimivo kot sicer. Studio se je v hipu prelevil v kreativno delavno okolje, kjer ni manjkalo zelenih in rjavih pack po tleh, stolih in kljukah od vrat, pa tudi garderoba udeleženih je bila vse prej kot čista.

Po fotografiranju, ki je potekalo kar 7 ur, je Ana navdušeno pripomnila: "Opazi se razlika med prvim in tokratnim fotografiranjem. Fantje so občutno bolj prepričljivi pred objektivom. Čeprav je bila njihova naloga zahtevna, so se izkazali in še bolj otežili delo tistih, ki jih bodo ocenili."

Kdo bo prvi super-finalist?

Uradne fotografije finalistov bodo usodne za enega kandidata. Na uradni facebook strani projekta misterslovenia.com je namreč že sproženo glasovanje publike.

Zmagovalec bo za nagrado prejel vstopnico v super-finale, TOP 5, kamor se bo neposredno uvrstil ne glede na vsa ocenjevanja organizacije in žirije.

Sicer pa se deseterica lepotcev že naslednji teden odpravlja v Kranjsko Goro. V hotelu Špik bodo potekale dvodnevne priprave na finalni nastop, delavnice, predavanja o poziranju, modelingu in negi telesa ter športne aktivnosti.

Finalni dogodek bo v soboto, 6. junija, v ljubljanskem Cirkusu, ko bo razglašen mister Slovenije 2015. Še prej pa bodo kandidati za novo izdajo številke Cosmopolitan, ki izide 28. maja 2015, ekskluzivno razkrili nekaj največjih skrivnosti.

Ne spreglej videa, o katerem ta hip govori ves svet: Svetovno znana zvezdnica se je v najbolj gledani oddaji v živo slekla do spodnjega perila!