Dragi, lahko danes jaz vozim tvoj avto?

V nadaljevanju si preberi, zakaj vam fantje le s težkim srcem prepustimo volan svojega jeklenega konjička.

3. 5. 2010

Drage moje ...

Verjamem, da ste dobre voznice, a ne bodite užaljene, če vam ne bomo zlahka zaupali avtomobilskih ključev.

Za nas je avto ogledalo naše duše, podaljšek nas samih in včasih celo hiša, v kateri živimo (v predalniku namreč hranimo več skrivnosti kot v nočni omarici, zato prste stran!). Ker zanj skrbimo vsaj tako kot zase, nas postane groza, ko si začnete v njem odvijati sendvič ali odpirati pločevinko.

Zaupanje si moraš zaslužiti

Če želite, da bi vam vaš novi fant zaupal v vseh pogledih, se najprej izkažite za zaupanja vredne sovoznice! Poleg brskanja po predalniku je strogo prepovedano risanje srčkov po zarošenih steklih in igračkanje s tipkami na volanu.

Vam pa zaupam še nekaj skrivnosti, pa čeprav s tem pljuvam v lastno skledo: nikoli se ne zaljubite v tipa, ki avto uporablja izključno kot svojo vizitko in se z njim v resnici nikoli ne odpelje dlje kot do bližnjega lokala – preden novemu tipu podarite srce, se prepričajte, da svoj avto zares uporablja za to, čemur je namenjen.

Bor, cosmo vohun

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri