Dešifriraj njegova e-sporočila

Spletna komunikacija je lahko zapletena. Naj ti razkrijemo ključne skrivnosti branja med elektronskimi vrsticami …

26. 1. 2009

Tipkarske napake

Morda se mu je mudilo. Morda ne obvlada osnovnih slovničnih pravil (kar je, če se ti zdi to pomembno, tudi lahko nekoliko skrb zbujajoče). Še najbolj verjetno pa je, da mu je malo mar, kaj si misliš o njem. In če se mu je že tako zelo mudilo – bo tak človek potem imel dovolj časa, da se ti posveti tako, kakor je treba?!

Smeški in obrazki

Na začetku prisrčno, kaj kmalu osladno. Očitno želi, da razumeš vsak njegov stavek v pravem duhu. Do neke mere je to še sprejemljivo, kadar pa se vsak stavek konča z unikatnim obrazkom, postane nekoliko – bodimo iskrene – neumno.

Pošiljanje šal

Enkrat za vselej: ljudje, ki menijo, da so šale, sličice in zgodbe, ki krožijo po internetu razlog, zaradi katerega je bil ta medij izumljen, so ujeti v kiberpreteklosti. Tip, čigar e-komuniciranje je omejeno na pošiljanje tujih šal, je neoriginalen, neustvarjalen in čisto preprosto len. Takemu človeku se gotovo ne boš dolgo smejala.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri