Dešifriraj njegov najljubši poletni zmenek

Na žalost mazanje tvojega golega telesa s sladoledom (in lizanje sladoleda s tvojega telesa) ni ravno neka vsakodnevna možnost: malo zaradi kalorij (ker tudi on pazi nanje!), malo zaradi prehlada (ki ga seveda tvegaš ti) in packarije (za katero se še ne ve, kdo jo bo počistil). Kako sta torej zmenkovala???

3. 7. 2013

Koncert

Hitra ocena

Vstopnice je najbrž kupil že pred časom, zato je sposoben načrtovanja – plus točka!

Druga možnost

Zaradi (pre)glasne glasbe se je nemogoče pogovarjati. Nesporazumi so tako nekaj normalnega. Ko te vpraša, ali ti je všeč bend, misliš, da te je povabil še na en event. Tako nekako. Mogoče mu je vseeno več do glasbe kot do tebe?

Plaža

Hitra ocena

To je zanj odlična priložnost, da bi te videl na pol golo, ne da bi bilo to kakorkoli sporno.

Druga možnost

V bistvu si ga boš tako lahko zelo od blizu ogledala tudi sama. Uf, da te ni povabil na plažo samo zato, da bi lahko videla najbolj definirane radiatorčke na svetu? Brez dvoma je ponosen na svoje telo, a verjetno ga tudi tvoje telo ... zanima bolj kot tvoji možgani.

Piknik

Hitra ocena

Fant, ki sam od sebe načrtuje zmenek, na katerem se več govori kot dela, je 'upravičen' do malo ekstra akcije.

Druga možnost

Res bi te rad najprej dobro spoznal in ga ni niti prešinilo, da bi kockasti prt uporabil za kaj, kar ni hranjenje. Pokazal ti je, da bi rad poskrbel zate: dobra hrana, odlična pijača, svež zrak, zelena barva, sočutno uho, nekaj šal v rokavu, masaža vratu ... vse brezpogojno.

Letni bar

Hitra ocena

Hitro se lahko prepričaš, da njegova ljubezen do barčkov na prostem kaže na to, da je družaben, kul in trenden.

Druga možnost

Mogoče pa njegovo nenehno posedanje v baru pomeni samo to, da zanj ni popolnega zmenka brez pijane punce, ki konec koncev sprejme vsako njegovo zamisel, torej tudi tisto najbolj radikalno. A to, da seks s tipom, ki smrdi po pivu, ni ravno terna, že veš.

Izlet v hribe

Hitra ocena

Gospod športnik obožuje naravo, gibanje na prostem, pogled na vršace in razgled z njih ter pogled nate brez ličil.

Druga možnost

Njegova aktivnost lahko pomeni, da se težko sprosti in preprosto lenobno uživa dan ali dva. Z njim nedeljsko poležavanje v postelji s kavo in piškoti  torej odpade. Če si nista podobna kot jajce jajcu, bosta prosti čas preživljala vsak  po svoje.

Lunapark

Hitra ocena

V bližini ne vidiš nobene romantike v smislu intime, svečk in kozarca vina, zato pa množico prepotenih ljudi, ki komolčkajo v vrsti za pokovko.

Druga možnost

Če se je odločil, da te pelje v lunapark, pomeni, da bi rad, da bi se zabavala.  S tabo bo rad preizkušal nove stvari, ti pa tudi moraš priznati, da je ogromen medved, ki ga je 'nastreljal' zate, zares fenomenalen.

Besedilo: Alja Maček