Čudno prečudno obnašanje po seksu

Kako se obnaša pred seksom, je jasno: sladek je, nežen, skoraj zaljubljen. Pa po seksu? Hja, prihaja trenutek resnice …

28. 5. 2009

Spremeni se v klopa

Končno si spoznala fanta, ki nima alergije na muckanje po seksu, a tole je šlo čez vse meje: objema te tako močno, da komaj dihaš, od ganjenosti pa mu je po licu spolzela solzica. Fant, ki te tako nujno potrebuje, po vsej verjetnosti še ni prebolel svoje prejšnje ljubezni in ti si tu, da mu zapolniš praznino v njegovem srcu. Si res pri volji, da ga spet postaviš na noge?

Reče ‘Se vidiva!’ in izgine kot kafra

Tako delajo strahopetci: ne upajo ti reči, da je bil seks v redu, a da niso začutili ničesar podobnega ljubezni. Čeprav ti je obljubil, da ‘se vidita’, boš najbrž zadnja, ki ga bo še kdaj videla. Fant, ki se je imel s tabo lepo in te zares še hoče videti, te bo preprosto vprašal, kdaj si boš spet vzela čas zanj, in ti na uho zašepetal, da bo medtem nenehno mislil nate.

Počutiš se kot na zaslišanju

Po prvi noči je težko reči, ali je fant, ki ti postavi tisoč vprašanj na temo, ali te je zadovoljil, ali ima dovolj velikega in kolikokrat ti je prišlo, negotov vase ali le skrajno pozoren. Če si bila zadovoljna s seksom, z njegovimi merami in z njim, se to najbrž vidi na daleč, zato so vsa ta odvečna vprašanja zgolj znamenje, da ima gospod Inšpektor nenasiten ego.

Branje med vrsticami

Ko reče: “Če se srečava, greva na kavo, prav?”

Misli: “Rad bi te povabil na zmenek, a se bojim, da bi me zavrnila.”

‘‘Koliko smo pripravljeni povedati prijateljem o vas?’’

Drage moje, seveda s prijatelji radi govorimo tudi o vas, a ne na vaš način. Povemo, da smo prišli do seksa, a večinoma izpustimo celo vaše ime. Prijatelje vedno zanima, ali je bil seks dober ali ne, torej ali ste bile v postelji packe ali ne, to pa je načeloma tudi vse.

Vem, da si punce med sabo delite vse najmanjše podrobnosti, to pa nas včasih precej skrbi. Zelo nerodno, še posebej, če ga zaradi prevelike želje nismo uspeli postaviti pokonci. Da sklenem: fantje čas, ki ga namenimo druženju, veliko raje porabimo za ogledovanje punc kot za govorjenje o njih.

Celo takrat, ko ima nekdo med nami problem in bi od nas rad pameten nasvet, ne razlaga na dolgo in široko, za kaj gre. Če ne ve, ali je punci prišlo ali ne, mu raje naročimo še eno pivo, potem pa svetujemo, naj podre še katero, da bo lahko primerjal.

P. S.: Seveda mi ga uspe vedno postaviti pokonci! Boris, cosmo vohun

Alja Maček