Čudni znaki, ki razkrivajo, da se je zaljubil vate

Me bi rade takoj vse sčvekale, fantje pa – niti ne. Narava je to rešila po taborniško: dala nam je nadnaravne sposobnosti razbiranja znakov.

Čudni znaki, ki razkrivajo, da se je zaljubil vate (foto: Profimedia) Profimedia
2. 1. 2017

Bodi pozorna na enega od naslednjih treh znakov!

Postane zelo skrivnosten

Ko sta se spoznala, sta se pogovarjala o vsem mogočem, potem pa se je kar naenkrat zaprl vase. Če ti je prav ali ne – zaljubil se je do ušes! Tisti, ki te hočejo samo v posteljo, delijo s teboj vse skrivnosti. Vedo, da ti bodo na ta način najlažje zlezli pod kožo in – še kam.

Rad te zbada

To bi morala vedeti še iz osnovne šole. Fant, ki je bil zaljubljen vate, ti je pripravljal najbolj zoprna presenečenja: risalni žebljiček na stolu, kraja vložkov iz tvoje torbe, grda risbica na tvoji puščici ... In ker fantje skoraj nikoli ne odrastejo, te bo ta šaljivec iz osnovne šole še vedno zbadal in skušal, koliko preneseš. Bolj te preizkuša, bolj je tvoj.

Težko te gleda v oči

Velikokrat ga zalotiš, ko kar nekam strmi. Tvojemu pogledu se izogiba, ker se boji, da bi v njegovih očeh prebrala tisto, kar ti še ni pripravljen priznati. Raje bodi pozorna na njegovo telo.

Ko sta v družbi, je ves čas obrnjen proti tebi, le njegove oči begajo naokrog. Ne gleda drugih, boji se, da bi preveč buljil vate!

Preberi še: Zlata pravila, ki jih upoštevajta, da se bo v vajinem razmerju spet iskrilo!

Priporočamo tudi: Fantastične ideje za srečo in več energije v novem letu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri