Zdaj pa od zadaj

Pogled na moško zadnjico je vreden vsakega trenutka, ki jim ga posvetite . . oprostite, o čem že pišemo? Ah, saj res. Pa veste, da lahko oblika njegovih hribčko namiguje na njegovo osebnost? Preberite naše modrovanje o ritkah.

1. 4. 2005

Ploščata zadnjica

Oblika zadnjice: Široka in kvadratna, je zelo ravna.

Njegova osebnost: Ne glede na to, ali gre za kariero ali pa za osvajanje dekleta, bodo takšni ritneži zelo zagreto, včasih celo agresivno skušali doseči svoj cilj. Tak način bodo prenesli v posteljo, zato naj bo že od začetka jasno, kdo je glavni.

Visoko hribovje

Oblika zadnjice: Njegovo telo je tako čvrsto, da se zdi njegova ritka v sedečem položaju kot polička.

Njegova osebnost: Čeprav je sramežljiv, boste po začetni plašnosti ugotovile, da je pravi srček. Vedno se lahko zanesete nanj, ker je zelo realen in predan. Takšen medvedek vam morda ne bo pomagal prestavljati pohištva, zelo pa se bo posvetil vašim seksualnim željam.

Jabolček

Oblika zadnjice: Višji deli ritnice imajo več mesa kot spodnji – idealno za čvrsto grabljenje, ko se spravljate k akciji.

Njegova osebnost: Ti moški si želijo čustvene povezave z žensko. Rezultat so nežne, sladke in čutne seksualne radosti. A bodite pozorne: so zelo občutljivi, zato z njimi ravnajte previdno.

Mehurčki

Oblika zadnjice: Tako polna, lepo zaobljena ‘kantica’ zapolni oprijete hlače kot nobena druga.

Njegova osebnost: Žrebci, ki živijo za zabavo, se ne sramujejo nobenega dela svojega telesa, niti zadnjega. Poleg tega, da so zelo družabni, imajo tudi nezmotljivo zmožnost ocenjevanja ljudi. V hipu vedo, kaj vam je všeč - še zavedle se ne boste, in že boste plesale, ot bo on žvižgal.