William Levy Gutierrez - seksi lepotec iz telenovel

Čeprav je William Levy Gutierrez rojen na Kubi, od 15. leta živi v Miamiju, kamor se je preselila njegova družina. Danes ta 33-letni lepotec velja za enega od najlepših moških, poleg tega je ljubeč oče in samski moški.

25. 9. 2013

Lepotčeva prva želja ni bila, da bi postal igralec, saj je bil vrhunski igralec bejzbola, zaradi česar je dobil tudi štipendijo. A vse se je odvrtelo drugače. Najprej je začel v resničnostnih šovih, potem je podpisal pogodbo z manekensko agencijo Next Models, veliki preboj pa se je zgodil v resničnostnem šovu Temptation Island.

In postal je zvezda telenovel. Leta 2011 se je pojavil v videu Jennifer Lopez I'm into you. Pojavile so se celo govorice, da je imel z Jennifer kratko romanco, kar pa sta oba zanikala. William je oče dveh ljubkih otrok, hčerke Kailey Alexandre in Christopherja Alexandra, ki ju ima z bivšo partnerico prav tako zvezdnico telenovel Elizabeth Gutierrez. Zaradi otrok je razpet med Los Angelesom, Mexico Cityjem in Miamijem, kjer živijo tudi njegovi otroci.

William Levy Gutierrez trenutno blesti v nadaljevanki Vihar, ki jo je moč gledati tudi na naših malih zaslonih.