Tihožitje na njegovi nočni omarici

Srečnica! Tokrat te Cosmo (s pomočjo štirih lepoootcev) uvaja v osnove moške spalnične psihologije. Za svojo malo domačo psihoanalizo boš potrebovala material, ki ga boš našla na njegovi nočni omarici, priročnik o delovanju elektrošoka in za vsak primer – seksi spodnje perilo.

1. 11. 2005

Na nočni omarici ima . .

Tvojo fotografijo

Ogledala si si tudi okvir in se prepričala, da ga ni kupil v tisti trgovini, v kateri vse stane 199 tolarjev (od navijalk za lase do tabletk proti smrčanju). Fant, ki ima na nočni omarici tvojo sliko, je verjetno čustven, pozoren (v postelji in sicer) in odprt.

Toda . . kaj če je fotko nastavil tja samo zato, da bi ti mislila, da je čustven, pozoren in tako naprej, in je tihožitje na njegovi nočni omarici le del strategije, kako ti zlesti pod hlačke? V primeru dvoma območje raziskave z njegove nočne omarice razširi na celo spalnico: če ima naokrog še druge spominke, kot so fotografije družine in prijateljev, drobne predmete, medvedke iz otroštva in podobno, je prav takšen, kot si si želela.

Kup knjig

Ljubitelj literature, filozofije in umetnosti išče dekle, ki mu bo intelektualen izziv. Na prvi zmenek te bo peljal na literarni večer,

za rojstni dan boš dobila knjigo, in kadar ga boš klicala po telefonu, bo verjetno šepetal, ker bo v knjižnici. Pri tebi bo cenil razgledanost, dar za poslušanje in duhovitost.

Kakor koli je to tisto, kar človeku ostane po petdesetih letih zakona, zato so možnosti, da se bo stvar med vama obnesla, praktično neomejene. Upaš lahko le, da je tvoj filozof vsesplošno radoveden in ga bo zanimalo tudi to, kaj skrivaš pod krilom.

Mobitel, i-pod in daljinca za DVX

Hitra inventura njegove nočne omarice pove vse: tvoj tehnik je mahnjen na tehniko, še bolj pa na tehnične novosti. Ključna beseda pri izdelavi njegovega psihološkega profila je seveda – novost. Všeč mu je vse, kar diši po novem, zato bo vajin prvi seks najbrž fantastičen. Težje bo, ko se boš naslednji dan spet pojavila na njegovih vratih: če ne boš imela vsaj najlonk druge barve, bo cel hudič. Kakor koli ti z njim ne bo nikoli dolgčas. Pazi le, da v eksperimentiranju novih stvari ne boš šla predaleč. Eno je, da si zanj pobriješ področje bikinija, drugo pa, da mu pustiš, da te med samozadovoljevanjem snema z najnovejšo digitalno kamero.

Ključe, denarnico in vazelin

Tip, ki si ga vzela pod drobnogled, ima rad vedno vse pri roki. Je praktičen in zanesljiv, zato ti ga ne bo treba nikoli čakati, čeprav bo v mestu prometni kaos in mu bo trikrat zakuhal avto. Na začetku boš navdušena, potem pa te bo njegova predvidljivost začela dolgočasiti. Prav mogoče je, da je racionalen in (izključno) praktičen tudi na drugih življenjskih področjih, zato boš morala biti ti tista, ki bo stvari (beri: seks, zabava, kuhanje in podobno) – začinila (beri: sol, poper, tabasko, lubrikant, španska muh’ca in podobno).