Temperatura njegovega slovesa

Vroče, toplo, hladno? Takoj odloži slušalko in ne zapravljaj za vedeževalko! Način, kako se običajno od tebe poslovi, bi ti za prvo silo o njegovih čustvih moral povedati dovolj.

1. 3. 2007

Tu je prva pomoč za tvojo mini psihoanalizo.

Po francosko

Au revoire, tvoj ljubimec je zelo strasten. Od tebe se poslovi z dolgim francoskim poljubom in vprašanjem ‘Kaj če bi še enkrat na hitro? ’ Kako boš ugotovila, da mu ne gre samo za seks? Že na vajinem naslednjem srečanju ga daj na test: doma ga pričakaj zapeta do vratu in se mu ne dovoli sleči, vse dokler se ne bosta pogovorila o čem pomembnem. Če bo sedel na ušesih in s tebe stalno vlekel krilo, boš vsaj vedela, pri čem si.

Odprtih rok in srca

Na vratih te objame in stisne v močan medvedji objem, v katerem se počutiš tako varno. Reče ti, da bi imel rad več rok, da bi te lahko objel celo. In ti se stopiš . . Upravičeno! Njegova gesta pomeni, da se ne boji pokazati svojih čustev. Je zaščitniški in zanesljiv. Zaupa v vajin odnos in vajino prihodnost. Zagotovo ponoči ni spal na svojem koncu postelje.

‘Poka’ po tazadnji

Te v pozdrav na hitro ‘pokne’ po riti in že ga ni več? In ti z ‘ljubim te’ na koncu jezika obstojiš na vratih . . Hodiš s Schumacherjem? Če mu boš očitala njegovo ‘brzinsko’ poslavljanje, ti bo natresel cel kup izvirnih izgovorov, a vedi, da ima človek za pošten poljub, objem in besedo ali dve vedno čas. Delaš predobre zajtrke ali imaš vodno posteljo? Ugotovi, zakaj se druži s teboj.

Tako nežno

Od tebe se poslovi z nežnimi poljubčki po vsem obrazu: lička, nosek, čelo in spet lička . . S to očetovsko gesto ti da vedeti, da bi zate rad skrbel. Vse bo v najlepšem redu, če se ne boš obnašala tako kot on. Ne začni še ti s cmokanjem in z ‘dojen - č kastimi’ imeni, ker bosta na ta način zgradila odnos, v katerem ne bo prostora za seks. Če je sicer vse v redu, to rešiš zelo enostavno: postaneš poredna.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri