Slastna in strastna brazilska zabava

V brazilski restavraciji v centu Ljubljane, kjer ni manjkalo okusne hrane, opojnih koktejlov, slastnih Casali dobrot in vročih latino ritmov so srčni utrip dvigovali vroča brazilska plesalka, postavni lepotci in spogledljive hostese.

Erik Ferfolja je z veseljem okusil raznovrstno meso, ki so ga brazilski natakarji stregli na pravih mečih. (foto: Peter Klinc) Peter Klinc
12. 5. 2014

Na vrtu restavracije Rodizio do Brasil so goste pričakali izklesani mladeniči in postane mladenke, ki so vsakemu podarili cvetlični venec. Za latino vzdušje in vroče ritme je poskrbela prava brazilska plesalka, ob njenem strastnem zibanju pa so obnemeli predvsem moški. Nekdanji mistri Slovenije Peter Klinc, Bojan Ilijanič in Marko Šobot so s postavno Jammly tudi zaplesali.

»Latinoameričani, sploh pa plesalke, so res nekaj posebnega. So popolnoma sproščeni, vedno nasmejani in oddajajo neverjetno energijo. Z njimi se je prijetno družiti in današnja zabava nas je res popeljala v obljubljeno deželo, kjer težav ne poznajo,« je dodal mister Slovenije Marko Šobot.

Brazilske kulinarične dobrote in Casali čokolade so okušali številni znani Slovenci, med njimi voditeljica Špela Močnik, plesalka in manekenka Nadiya Bychkova, fotograf Aleš Bravničar, fotografinja Ana Gregorič, pevka Regina, pisateljica Azra Širovnik, televizijska voditeljica Špela Jereb.

Foto: Peter Klinc