Silverhawksi: Na dobrodelnem koledarju v akciji in zgoraj brez ;)

Klub ameriškega nogometa, Ljubljana Silverhawks, so po lanskem uspehu izdali koledar tudi za leto 2012. Igralci ovekovečeni v elementu treningov, se letos predstavljajo zgoraj brez ali v športni opremi. Del zbranih sredstev gre tudi v dobrodelne namene.

Silverhawksi: Na dobrodelnem koledarju v akciji in zgoraj brez ;) (foto: koledar promocija) koledar promocija
7. 12. 2011

Ameriški nogomet v Ljubljani piše že uspešno 9 obletnico obstoja. Za zgodbo uspeha pa se kot v vsakem športu, skrivajo tudi naporni treningi, predanost in požrtvovalnost igralcev.

Z novim koledarjem za leto 2012, želijo svojo zgodbo deliti s širšo javnostjo tudi Silverhawksi iz Ljubljane.

Pod vodstvom fotografa Jana Pirnata, tokrat prihaja celoletna paša za oči, katere rdeča nit so brezkompromisni treningi ameriškega nogometa. Nekateri v opremi, drugi zgoraj brez, na igrišču, v fitnesu, ali pa kar v naravi.

Del zbranih sredstev bodo namenili tudi neprofitni organizaciji Fundacija za pomoč otrokom, preko katere želijo pomagati otrokom, ki trpijo za dolgotrajnimi boleznimi ali posledicami nesreč in poškodb. Tako zaključujejo leto z velikim srcem, saj so že v oktobru z Radiom Hit organizirali dobrodelno avtopralnico za športnike invalide.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri