Rugby klub Ljubljana: Goli pozirali za dobrodelen koledar

Objavljamo ekskluzivno vroče fotografije še enega koledarja, za katerega so v dobre namene goli pozirali športniki. Tokrat so to postavni fantje Rugby kluba Ljubljane.

Rugby klub Ljubljana, foto: Luka Gorjup (foto: Luka Gorjup) Luka Gorjup
9. 12. 2011

Članska postava Rugby kluba Ljubljana se je ob prihajajočem novem letu odločila izdati akt koledar z dobrodelno gesto, da bi s tem med drugim obeležili tudi svojo 50. obletnico obstoja.

Moč, srčnost in ponos

Slečeno ekipo je fotografiral Luka Gorjup, ki je skozi serijo 12 estetskih aktov ustvaril zgodbo, ki prikazuje moč, srčnost in ponos ekipe Rugby kluba Ljubljana in tega prečudovitega športa.

Koledar, ki je izšel 1. decembra, je namenjen promociji športa in Rugby kluba Ljubljana.

Cena koledarja je 9,90 €, zbrana sredstva pa so namenjena mladinski ekipi Rugby kluba Ljubljana, ki kljub svoji perspektivnosti nima ustreznih pogojev za trenng in denarnih sredstev za redno udeleževanje tekmovanj, v koledar pa je vključena tudi dobrodelna gesta, saj bodo od vsakega prodanega koledarja 2 evra namenili tudi organizaciji Planet 47, ki pomaga otrokom z Downovim sindromom.

Kako do koledarja?

Dobrodelni koledar ragbijašev lahko kupiš na spletnem naslovu Mojekarte.si, v Rugby klubu Ljubljana in baru Lepa žoga,ki je lociran na Celovški cesti v Ljubljani.

 

Še to: Govori.se, da naj bi fantje 14. decembra v klubu Cirkus priredili tudi veliko zabavo od izidu koledarja, kjer se bodo menda spet razgalili, tokrat v živo. Tega vsekakor ne gre zamuditi ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri