Posteljni lovec vznemirjenja ali vdani ustrežljive

Moške lahko med rjuhami (če smo malce grobe) razvrstimo v dve kategoriji. Pokukaj semkaj in spoznaj, kaj te v postelji čaka, ko imaš opravka z enim ali drugim primerkom . .

1. 8. 2006

Kako veš, da je lovec vznemirjenja?

Rad dirka z avtomobilom, obožuje bučne zabave, vsak dan preseneča z novimi podvigi preživljanja prostega časa in sploh si ga ne moreš predstavljati, da bi bil pet minutk skupaj na miru? Huh . . pričakuj poredna namigovanja prek SMS-ov, nagajiv ton njegovega glasu, s ka terim te bo že čez dan pripravljal na vročo noč (čeprav – ali pa predvsem – ko mu boš povedala, da pravkar začenjaš pomemben sestanek) . . Takšen tipček nenehno išče ognjevitost, zato pozabi na nežno in počasno predigro, še preden se boš zavedla, bodo njegove roke in jezik vsepovsod – naenkrat! Divje bo, kar pripravi se.

Kako veš, da je vdani ustrežljivec?

Verjetno ga boš srečala pri ‘henganju’ z moško družbo, a to niti najmanj ne pomeni, da je suženj svoje ekipe. Vdanost je lepa čednost! Njegovo zaupanje vase se bo pokazalo že v prvem stiku: če mu boš všeč, bo mirno prišel do tebe in te vprašal za telefonsko številko. Ker pa je ta primerek zelo prepričan v svoje sposobnosti, ne potrebuje podpihovanja ega s tem, da ti loviš njega. Bolj njemu podobno bo, da te bo preprosto (skoraj prijateljsko) nežno objel čez ramena, kakor pa da bi te osvajal z ubijalskimi triki dotikov tvojega telesa na ‘prvo žogo’. V mislih imej rek, ki pri njem zdrži prav do (tvojega) zadnjega dahaaaa, to pa je: manj je več!

Kako dražiš pozornega ljubimca?

Punce ob pozornem ljubimcu avtomatično želimo vrniti uslugo, že prav – a ne prehitevaj! Za to bo prišel čas, na začetku mu pusti in se pre-pusti, da te popelje, kamor si te on želi. Najbolj mu boš ustregla prav s tem, da se boš v njegovih rokah sprostila in do popolnosti predala njegovim manevrom. On dobrega seksa ne zamenjuje z akcijo, ko cunje frčijo po zraku. Njegov stavek, ki ti bo v ušesih sladko zvenel še nekaj ur po mečkanju rjuh: “Hočem, da samo uživaš . . ” In ker v seksu bolj od trenutne strasti išče intenzivnost, ga boš zagotovo obnorela z uravnavanjem ritma – ko bo (za tabo, seveda) on že čisto na koncu – mu naredi uslugo, tako da dramatično upočasniš ritem prodiranja in mu tako omogočiš, da se njegova sla stopnjuje do krajne možne točke zadrževanja.

Kako dražiš pustolovca v njem?

Ne, vsekakor ne s sramežljivostjo. Vzburi njegovo slo tako, da mu na

primer med kosilom (še bolje, počakaj do sladice) mimogrede omeniš, kako si se zjutraj zbudila popolnoma vlažna, pa sploh ne veš, zakaj! Ali pa mu zašepetaj, da si potrebna sprostitve in res ne moreš obljubiti, da boš zdržala, da prideta do doma . . Ne skrbi, je brez predsodkov in strahu pred še tako drzno ‘nalogo’: torej, zakaj ne

izživiš najbolj nore seksualne fantazije prav z njim in pogumno iz predalnika potegneš par pripomočkov, ki ju hraniš za najbolj željne novih doživetij? Zmešala mu boš glavo, zato se pazi!