Okus po ljubezni

Ugotovili smo, da nam lahko njegove želje po hrani nakažejo, kakšen je njegov karakter v postelji (in tudi izven nje).

1. 7. 2005

Opozorilo: če boste prebrale naše izsledke, se lahko zgoditi, da vas bo zamikalo, da bi poskusile . . nov okus . .

Kislo

Kaj rad je? Kisla hrana draži nebo in ljubitelji tega ostrega okusa obožujejo občutek, ki še dolgo ostane v ustih. Dolgotrajnost je tista, ki šteje.

Kakšen je? Zelo je zvest. Ko se ta fant odloči za zvezo, je ta za vedno. Poleg tega je alergičen na prepire, zato lahko računate, da jih boste doživeli bore malo.

Slano

Kaj rad je? Prvi okus, ki ga v življenju občutimo, je v maternici in ta je slan, trdijo nevrologi. Teoretično torej tisti, ki si želijo slano v odrasli dobi, težijo po varnosti, ki smo je bili vsi deležni le v materinem trebuhu. Torej, ti fantje uživajo v najbolj primarnem.

Kakšen je? Tako zelo potrebuje družbo, da težko spi sam v postelji (spi se v tej postelji zelo malo, seveda). Znan je po svojem nenasitnem seksualnem apetitu.

Sladko

Kaj rad je? Ljudje, ki imajo radi sladkarije, želijo, da se do njih obnašamo izbrano. Obenem pa se tudi oni do svojih ljubljenih obnašajo, kot da so nekaj izjemnega. Uživajo v sladkih plateh življenja (poobedki) in brez obotavljanja zgrabijo za priložnost.

Kakšen je? Pravi uživač, ki se ne boji ustreči svojim najbolj skritim željam . . Zelo rad tudi ustreže željam ženske, ki jo ljubi. Stavite lahko, da bo poskrbel, da bo vajina romanca trajala.

Pikantno

Kaj rad je? Začinjena hrana stimulira tisti živec v vašem jeziku, zaradi katerega začnete jokati, kadar lupite čebulo – ki vas obenem tudi zbudi. Ljudje, ki imajo radi začinjeno hrano, iščejo izziv.

Kakšen je? To je pravi izzivalec, človek z neustavljivo energijo, ki neprenehoma išče nove poti in avanture na vseh plateh svojega življenja. Potrebuje žensko, ki ga bo ‘dohajala’ in se ne bo nikoli pustila do konca ujeti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri