Oho, kaj pa imamo tu? Tatu.

Nikoli si ne bi mislila, a risbice, ki se ne sperejo s kože z milom,

so zate dragocen vir informacij. Če sta se pravkar spoznala, te glede na letni čas od najgloblje resnice o njem loči kar nekaj plasti oblačil. Ne glede na to, kako neučakana si, ga nikar ne sleci sredi ceste; pelji ga kam na toplo, recimo v . .

1. 3. 2006

Duhovni simbol

Križi, zvezde ali budistični simboli so znak simpatiziranja z določenim religioznim ali filozofskim naukom. Pod njegovim puloverjem si odkrila ogromen križ, a to še ni zagotovilo, da ga boš v nedeljo srečala v vrsti pred spovednico. Ti ‘dobri fantje’ so v resnici precej uporniški – posebej v postelji prelomijo vsa pravila, ki bi jih lahko simboliziral njihov tatu.

Divji zahod

Na roki ima nekaj, kar ti da vedeti, da obvlada skalpiranje, ježo brez sedla in lovljenje bizonov z lasom. Če v postelji spušča krike v jeziku, ki ga ne razumeš, ima preveč testosterona, sicer pa je samo modni frik, ki ve, kakšni tatuji so trenutno v modi. Kakor koli, zate bo dobro poskrbel, vse, ki se ti bodo približali na manj kot pet metrov, pa skalpiral.

Dežela vzhajajočega sonca

Tvoj žrebec ima rad skrivnostnost, zato pričakuj vse mogoče: od nenapovedanega potovanja do nepričakovanih potez v postelji. Ko zagledaš moškega, ki ima tetovirano golo žensko in sidro, so vsa dodatna pojasnila odveč, ta tvoj tipček pa svoj tatu uporablja prav zato, da z razlaganjem njegovega pomena razlaga samega sebe.

Micka forever

Veliko srce z imenom njegove bivše je nekaj, za kar ne potrebuješ priročnika za razlago tatujev. Najbrž ga ne boš vprašala, kaj ta packa na koži pomeni, ampak KOLIKO mu pomeni. Ja, na tisto risbico boš ljubosumna, a v resnici imaš večjo srečo, kot je videti na prvi pogled; našla si nekoga, ki ga ni sram svojih romantičnih čustev. Posebej tebi bo posvetil vse: besede, dejanja in . . nekaj kvadratnih centimetrov kože.