Njegova ljubezen ima štiri faze

Skozi dolgo zgodovino človeštva smo ženske razvile ostre sposobnosti razbiranja ljubezenskih dejstev iz njegovega obnašanja in telesne govorice.

3. 7. 2006

Zahvaljujoč svojemu znanju lahko tako vedno natančno ugotovimo, v katerem grmu tiči zajec ali na kateri ljubezenski stopnji se trenutno nahaja naš dragi (in me z njim).

Nekaj ga je zadelo, pa ni droga

KAKO SE OBNAŠA?

Če je prepričan, da je zadelo tudi tebe, veliko in samozavestno govori. Navsezadnje o njem ne veš še ničesar, zato brez pomislekov začne z najbolj hvalevrednimi podatki. Če ni popolnoma prepričan, da v začetni omami plavaš skupaj z njim, mu bo muca pojedla jezik.

KAKO SE OBNAŠA NJEGOVO TELO?

Samozavestnež se te bo kar naprej (ponesreči! ) dotikal. Sramežljivec se ne bo dotikal tebe, ampak sebe. Praskal se bo po vratu, med prsti vrtel lase in si drgnil dlani. Na obeh bodo zanesljivi znaki, da sta pred ogledalom preživela več časa kot običajno. Morda boš na njegovem nosu opazila sled korektorja, pod njo pa, če imaš oster vid, sveže stisnjen mozolj.

Močno se je zaljubil

KAKO SE OBNAŠA?

Občutek imaš, da bi s teboj najraje živel v popolni simbiozi (kot nekatere gobe in drevesa, kot si se učila v šoli). Vključil te je v vse svoje dejavnosti; podaril ti je celo karto za fitnes. V tej zgodnji ljubezenski stopnji se bo zgodil čudež, ki ga boš kasneje morala izsiliti z grožnjami in ultimati: postavil te bo na prvo mesto, torej pred svoje prijatelje.

KAKO SE OBNAŠA NJEGOVO TELO?

Zdaj ko mu ni treba več spraševati za dovoljenje, ali se te lahko dotakne, se je nate nalepil kot polž (veliko je tudi slinjenja). Z obraza ti ves čas umika lase, boža te po licu in te močno stiska za roko, ob vsem tem pa te ves čas gleda globoko v oči.

Lahko bi ti rekel - Ljubim te

KAKO SE OBNAŠA?

Po glavi mu roji samo seks. V prejšnji stopnji sta veliko vzdihovala in si pripovedovala, kako se privlačita, napetost pa je rasla in rasla. Zdaj se ne sprašuje več, ali si ali nisi prava zanj; ve, da si, ve pa tudi natančno, kaj si želi. Tebe, in to vsakih pet minut! Ker ti zdaj več pove z dejanji, ti manj šepeta na uho, a ko ti zašepeta, je zelo kratko in jedrnato: “Ljubim te. ”

KAKO SE OBNAŠA NJEGOVO TELO?

Čeprav so vajine posteljne seanse precej naporne, te je še vedno ob srečanju v mestu sposoben dvigniti v zrak. V javnosti se te ne dotika več tako ‘nemarno’, kot da bi hotel točno določeno stvar, ampak te spodobno drži za roko ali čez ramena.

Zadiši mu resna zveza

KAKO SE OBNAŠA?

Ker je resno začutil, da imata skupno prihodnost, se obnaša, kot da sta tim. Pred pomembnimi odločitvami se posvetuje s teboj. Potipa te, kaj misliš o skupnem bivanju. Spoznala si vso njegovo družino. Posodi ti ključe svojega avtomobila. Morda te bo motilo le to, da je postal bolj tih: fantje se neradi ponavljajo in njemu se zdi, da ti je o sebi povedal že (skoraj) vse.

KAKO SE OBNAŠA NJEGOVO TELO?

V njem začenjaš opažati svoje lastnosti: vedenje in geste. Vajina vez je tako močna, da nezavedno ponavlja za teboj. Je kot tvoja zrcalna slika: če boš obrnila glavo na desno, jo bo on levo, če boš dala roko v levi žep, jo bo on v desni. Srčkano.