Njegov jutranji obred

Ne, jutranja erekcija ni edina stvar, s katero se spoprijemajo fantje, ko si pomanejo oči …

27. 3. 2008

Jak: “Sanjsko jutro me drži pokonci. ”

“Ne glede na velikost postelje spim vedno čisto na določenem koncu postelje, največkrat se zbudim na tleh, najraje pa ob seksi partnerici. ’’ (smeh) ‘’Po navadi vstanem pet minut prej, preden začne zvoniti budilka – če seveda spim sam. Če gre za prebujanje ob partnerici, potem se splača še malo poležavati. ’’ Pozimi spi v boksa­ricah in majici, poleti pa samo v boksaricah. Jakov priljubljen zajtrk je svež pomarančni sok, polnozrnati kruh in jajca ter kosmiči in mleko. Zanj je sanjsko jutro počasno prebujanje ob soju sončnih žarkov, aktivno poležavanje v nedogled in slasten zajtrk kot zaključek sanjskega jutra.

Nejc: “I’m Easy like a sunday morning. ”

“Po navadi vstajam okoli osme ure – odvisno od dneva, obveznosti, razpoloženja, vremena! Glede budilke: zbudim se takoj, ko zazvoni, ampak običajno potem vklopim dremež, tako da še nekaj časa poležavam. Odvisno tudi od tega, ali sem v postelji sam ali ne. Če je z mano v postelji še kaj nežnejšega od mojih blazin in odeje, sem zmožen poležavati v nedogled. ’’ (smeh) “Zelo zelo zelo rad spim v velikih posteljah, saj so udobne. V njih se vedno najde prostor za koga . . s tem mislim na njo …’’ (smeh) V čim spi? “V boksaricah, zgoraj brez. ’’ Za zajtrk ima Nejc najraje kosmiče z jogurtom in svežim sadjem, temu pa po navadi doda še skuto. Včasih poje le košček čokolade, ki se ji ne more upreti. Zanj je jutro idealno, ko se v sončno jutro zbudi brez budilke, z nežnim šepetom na uho.

Miha: “Jutro, divje in polno smeha, se dobra volja ves dan ne neha. ”

“Kadar spim sam, se razkomotim in zasedem vso posteljo, če pa imam družbo, se ne posvečam toliko udobju, ampak bolj užitkom. ’’ (smeh) V čem spi? “Ko sem sam, imam na sebi boksarice, če pa imam družbo, mi boksaric po navadi ne uspe obdržati. ’’ (smeh) “Za zajtrk najraje pojem kakšne čokoladne hrustljave mislije, ki mi dajo dovolj energije. Obožujem tudi umešana jajca, ki jim dodam kakšno salamo, paradižnik ali hrenovko. Zraven prija skodelica okusnega kakava. ’’ Zanj je sanjsko jutro počasno prebujanje iz čudovitih sanj, v katerih igra glavno vlogo sanjsko lepo dekle . . “Ko odprem oči, jo zagledam poleg sebe v postelji, gleda me s čudovitimi, zaspanimi očmi, nežno se privije k meni in mi zašepeta v uho, da …’’

Aleksander: “Vsako jutro je nov začetek . . ”

“Potrebuje veliko prostora v postelji? “Spanje mi poleg obveznega počitka pomeni tudi velik užitek, tako da seveda potrebujem veliko prostora, ga pa delim z zaročenko. Običajno vstanem okoli osme ure, in to takoj, sicer hodim kot mesečnik še kar nekaj časa. ’’ (smeh) In v čem Aleksander spi? “Po navadi v boksaricah in v navadni bombažni majčki. ’’ Zajtrk? “Zame jutro brez kave ne obstaja! Če imam zjutraj tudi trening, obvezno pojem še kosmiče z mlekom. ’’ Sanjsko jutro? “Jaz pravim takole: dokler se zjutraj zbujamo zdravi in ljubljeni, moramo vedno reči, da je to jutro spet sanjsko. ’’

Fotografije in besedilo: Marta Lamovšek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri