Na katere dele telesa padajo ženske

Se rada izgubiš v očeh moškega, ki ti je všeč? Ali opazuješ njegova seksi ramena? Ali te kljub vsemu najbolj privlači čvrsta ritka?

Na katere dele telesa padajo ženske (foto: profimedia) profimedia
4. 2. 2014

Sledi seznam telesnih delov, ki pripadnicam ženskega statistično nudijo največ zadovoljstva.

1 Globoke oči

Po eni od statistik večina žensk na moškem najprej opazi globoke oči. Veliko jih daje prednost velikim plavim očem z dolgimi in gostimi trepalnicami.

2 Sočne ustnice

Po ustnicah, kot jih ima Angeline Jolie, ne hrepenijo zgolj moški, tudi ženske imajo rade moške s polnimi in sočnimi ustnicami – ne le zaradi njihovih lepotnih učinkov, temveč zaradi nekaterih intimnih užitkov, ki jih tovrstne ustnice zagotavljajo.

3 Radoživ jezik

K lepim ustnicam spada mamljiv jezik. Veliko žensk se strinja, da je jezik najmočnejša mišica moškega telesa in posebno cenijo, kadar ga zna vešče uporabljati pri oralnem seksu.

4 Široka ramena

Neka raziskava je potrdila, da ženske strašno privlači, kadar moški med hojo 'frajersko' premikajo ramena. Za ženske so moška ramena simbol moči in možatosti.

5 Močne roke

Lepe, negovane, velike – ali obstaja ženska, ki si ne bi želela moškega s takšnimi rokami? Moške roke ženski veliko povedo: na primer kakšno delo opravlja in kakšen je njegov odnos do osebne higiene.

6 Dobra rit

Še en dokaz, da se ženske ne razlikujejo prav veliko od tipov, je nagnjenost k občudovanju lepe zadnjice. Večina se strinja, da je ni čez atletsko ritko.

7 Penis

Nekaj ženskih zahtev na temo penisa: da je normalne velikosti, ne prevelik in tudi ne premajhen, ne preveč žilav in zadosti debel in da je približno iste barve kot koža na preostalem delu telesa.