Mistri na ogled

Pretekli vikend smo si oči pasle na prav posebnih lepotcih, kandidatih za novega mistra Slovenije 2014 in Cosmo mistra.

Strokovno komisijo so sestavljali Ana Gregorič, Matjaž Kumelj, Adrijana Brečko, Nina Uršič, Katarina Venturini in Mojca Pačnik. (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
25. 2. 2014

Predizbora se je letos udeležilo rekordno število kandidatov, prijavilo se jih je skoraj 50.

O tem, kdo se bo podal v boj za najlepšega Slovenca, je odločala šestčlanska komisija z našo zmagovalko natečaja Dekle z naslovnice Adrijano Brečko, ki je v imenu bralk Cosmopolitana fante zaslišala tudi o najbolj žgečkljivih temah ter mu zastavila vprašanja, ki so jih bralke poslale preko facebooka, na čelu. 

"Zanimivo je bilo sedeti na drugi strani mize in opazovati fante v vlogi, v kateri sem bila nedolgo nazaj sama. Mislila sem si, da je veliko lažje ocenjevati druge, kot biti ocenjevan, ampak na moje presenečenje ni bilo tako. Ko spoznaš več kot štirideset fantov, vsakega s svojo zgodbo, s svojim karakterjem, s tistim "nekaj" s čemer iz tebe izvabi nasmeh, ni enostavno postaviti enega pred drugega. Pred castingom nisem točno vedela, kaj bom pri njih iskala, želela sem da me prepričajo sami, in pokažejo kdo je Cosmo material. Trije fantje so me z določenimi potezami takoj kupili in zdaj vem, katere tri bom v nadaljevanju opazovala podrobneje," je po izboru povedala Adrijana.

Fantje so morali v Plesni zvezdi Katarine Venturini v nekaj minutah z besedami, šarmom, in karizmo prepričati še večkratno plesno svetovno prvakinjo Katarino Venturini, nekdanjega mistra Matjaža Kumelja, organizatorko projekta Nino Uršič, fotografinjo Ano Gregorič ter koreografinjo Mojco Pačnik.

Dvajseterica izbranih lepotcev se bo javno predstavila čez dober teden dni, ko se bo na uradni Facebook strani misterslovenia.com pričelo uradno glasovanje občinstva. Mistre bo v objektiv ujela Ana Gregorič.

Foto: Luka Brataševec