Matjaž Kumelj se veseli nove dogodivščine

Matjaž Kumelj, mister Universe Slovenije 2013, je pravkar odpotoval v Dominikansko republiko, kjer bo ostal tri tedne in 1. junija v Santu Domingu poskušal izboljšati ali doseči naslov drugouvrščenega Mihe Dragoša, ki je lani prepričal žirijo svetovnega izbora.

Prepričati želi s preprostostjo in komunikativnostjo. (foto: Paul Aroon) Paul Aroon
19. 5. 2013

Odkar je postal mister se mu je življenje nekoliko spremenilo. Predvsem z vidika mode. "Začel sem ji še bolj slediti, in kar je najpomembneje, ji tudi služiti kot dober model. V tem letu sem dobil veliko ponudb iz tujine, tako da me je bilo nekoliko manj na slovenskih tleh, ampak lahko rečem, da se nisem obotavljal in da sem izkoristil vrhunske priložnosti. V tem letu sem odkril del novega sveta," je povedal Matjaž, ki se prihajajočega lepotnega izbora že zelo veseli.

Upa, na seksi punce v bikinijih ;)

"Sem zelo družaben človek, tako da se veselim novih poznanstev in novih prijateljev z vsega sveta, ker bomo imeli možnost ustvarjati svojo zgodbo. Predhodni mistri so mi govorili o lepih plažah in vonju po dobri zabavi. Upam samo še, da se pridružijo kakšne seksi punce v bikinijih. (smeh) Naporen urnik, ki sem ga že dobil na vpogled, me ni prestrašil. Ko bom tam, bosta nastopila moj čas in trenutek, da pokažem, kaj zmorem. Če v tem uživaš, se ti ni treba ničesar bati."

In s čim bo skušal očarati publiko in strokovno žirijo v Dominikanski republiki?

"Verjetno kar s preprostostjo in komunikativnostjo. Sem samosvoj pa tudi tiho ne morem biti! Prepričal bom, da sem pri stvari in da lahko sledim vsem navodilom in izpeljem super nastop. Izkoristil bom tudi dobro voljo in nasmeh. Vedeti moramo, da nas nasmeh popolnoma nič ne stane, vendar čudežno deluje! Je najmanj, kar lahko namenimo drug drugemu."

Bi še kakšno fotografijo postavnega seksi fanta? Bogato fotogalerijo boš našla v novici Pester vikend s finalisti za mistra 2013.