Matjaž Kumelj se rad in vse prehitro sleče

Prejšnji slovenski uradno najlepši fant in najlepši tekmovalec v šovu Znan obraz ima svoj glas Matjaž Kumelj je te dni občutil zobe, ki jih pokažeta nepredvidljiva in muhasta pomlad ter prehitro slačenje.

Matjaž Kumelj se rad in vse prehitro sleče (foto: Nova) Nova
23. 4. 2014

Dolenjski lepotec je kot še toliko drugih Slovencev podlegel varljivosti aprilskih pomladnih dni ter prehitro odvrgel oblačila. In en dva tri, pa je nesreča tukaj!

Matjaž se je namreč zaradi naivnega in nespametnega obnašanja prehladil. Podobno kot veliko drugih je zaradi vabljivih toplih dni in cvetenja vseokrog pogumno že oblekel kratke rokave, nato pa odvrgel še dobršen del preostalih oblačil. Doma na vrtu je kot mačo, ki mu ne pride do živega nič, menda kosil travo že kar v samih kopalkah, upajoč, da združi naporno s koristnim in že pridobil nekaj barvne podlage za poletje. Poleg tega pa se menda kaj pretirano ne oblači niti ponoči. Pozimi sicer spi v pižami, spomladi, poleti in jeseni pa brez nje in za povrh pri odprtem oknu zaradi svežega zraka. Tokrat pa se mu je zganjanje domačega nudizma krepko maščevalo.

Kot je sam s petjem presenetil številne dvomljivce, je april presenetil njega. Pevski nagec se je namreč tako hudi prehladil, da je obležal. To pa je zelo nerodna reč. Nedeljske oddaje, ki potekajo še v živo in s prav takšnim petjem, si sledijo bliskovito, zato je tako rekoč vsaka ura vaje in učenja nenadomestljiva. Matjaž pa komaj stoji pokonci, kaj šele, da bi iz sebe ta hip spravil kakšen omembe vreden, a tako potreben glas. Lepotec se je potem nabasal s tabletami in čajem ter se spotil. Ampak fant je že v času, ko je bil slovenski mister, dokazal, da je iz borbenega testa in da se ne da kar tako! Zato najbrž tudi kakšnih dolgih težav z ozdravitvijo ne bo.

Konec koncev bo svoje k temu dodala še ljubezen. Kdo ga lahko bolje pogreje kot izbranka? Na uho nam je namreč prišlo, da naj bi bil Matjaž Kumelj v zvezi in da sicer po tiho, a vendarle, razmišlja tudi že o možnosti kakšnega novega Zemljana ...

Roman Turnšek