Kranjski gasilci s seksi koledarjem za invalidski voziček

Gasilci GRS Kranj so se odločili, da bodo tudi letos, po dveh letih, ko so to storili prvič, pomagali otrokom z razgaljenim koledarjem.

Kranjski gasilci s seksi koledarjem za invalidski voziček (foto: Tina Dokl) Tina Dokl
19. 11. 2013

"Letos želimo s koledarjem pomagati na več koncih. Gasilci GRS Kranj smo se odločili, da bomo s prodajo koledarjev zbrali denar za 11-letnega Roka Smoleja, ki otroštvo preživlja na invalidskem vozičku in potrebuje dvigalo. To brez davka stane 15 tisoč evrov, obenem pa bi mu želeli pomagati tudi do terapij za njegov boljši razvoj. Pomagali bomo tudi 15-letni Ani s cerebralno paralizo, ki potrebuje voziček. Ta stane približno 1.500 evrov, Ana pa živi sama z mamico, ki zasluži približno 540 evrov. Pomoči pa bo ob prodaji koledarja deležna tudi razvojna ambulanta Osnovnega zdravstva Gorenjske, ki ji bomo poskušali kupiti pripomočke, ki jih potrebujejo za razvoj gibalno oviranih otrok," so za revijo Nova med drugim povedali postavni (in dobrosrčni) fantje, ki so fotografinji Tini Dokl pozirali kar v drugem domu kranjskih gasilcev - t.j. tam, kjer se fantje počutijo najbolj domače.

Ta seksi koledar - seveda z mislijo na to, da gre za dobrodelnost - boš lahko naročila kar na spletni strani Gasilsko reševalne službe Kranj